Whirlpool ARC2353WH, frigider mic, ieftin şi decent

Este interesant că Whirlpool reuşesc să vina cu multe aparate frigorifice de generaţie nouă, dar mai au încă pe piaţă şi frigidere mai micuţe, aşa cum se făceau în urmă cu ceva vreme.

Design şi compartimentare

Nu există multe lucruri deosebite în legătură cu designul acestui frigider.

Este un model în două uşi, de culoare albă şi fără accesorii suplimentare.

Mai mult decât atât, este şi unul mic, dimensiunile sale 143 x 55 x 58 cm făcându-l potrivit chiar şi pentru camere de hotel sau de cămin, ca să nu mai spunem de garsoniere.

Whirlpool ARC2353WH interior

Nici volumul nu este unul mare, ajungând doar la 218 l, ceea ce era de aşteptat luând în considerare mărimea. Totuşi, pentru o persoană sau două nu apar probleme în ceea ce priveşte utilizarea, mai ales dacă nu sunt genul care să ţină mâncare multă în frigider.

Compartimentarea este în schimb una foarte bună. Frigiderul, care are 171 l, vine cu trei rafturi din sticlă, compartimentul pentru legume şi fructe şi patru rafturi pe uşă, pentru ouă, sticle şi multe altele.

Este adevărat că la doar 41 l, congelatorul este chiar micuţ. Totuşi, are două rafturi, aşa că tot pune la dispoziţie cumpărătorului un spaţiu relativ suficient.

Whirlpool ARC2353WH exterior

Funcţii şi tehnologii

La preţul la care se găseşte acest frigider, este normal să nu ofere chiar atât de multe dotări.

Are un sistem de dezgheţare automat pentru frigider iar cel pentru congelator este manual. Totuşi, nu dezgheţi congelatorul decât de două trei ori pe an, aşa că munca ta nu va fi una ieşită din comun.

Cât despre capacitatea de congelare, aceasta este de 2.5 kg pe zi, micuţă, dar şi congelatorul este unul mic.

Clasa energetică este una A+, care aduce cu sine un consum decent, de 200 kw/an.

Şi chiar şi nivelul de zgomot este unul cât de cât scăzut, fiind de 40 db, mediu spre mic.

Concluzii

Deşi nu va fi probabil un frigider care să mulţumească pe toată lumea, Whirlpool ARC2353WH este unul dintre cele mai bune modele pentru cei care au un buget mai mic şi nu foarte multe pretenţii.

Chiar dacă oferă un volum mai redus, din punct de vedere al funcţionării chiar nu prea îi poţi reproşa nimic. Iar raportul calitate preţ este, aşa cum era de aşteptat, unul foarte bun.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply