Hotpoint ENTM18210VW: o combinaţie interesantă între volumul extins şi accesibilitatea preţului

Chiar dacă lumea îşi cumpără în special combine frigorifice, frigiderele rămân şi ele soluţii foarte bune, mai ales cum spaţiul de depozitare este, de regulă, chiar mai mare decât cel oferit de o combină.

Acest lucru încearcă să fie demonstrat şi de către Hotpoint ENTM18210VW, un model suficient de mare pentru a îndeplini nevoile unei familii mai numeroase, de la o firmă cu multe aparate interesante. e.

Design şi compartimentare

Frigiderul este alb, fără prea multe detalii deosebite. Este un model cu aspect clasic, dar recuperează destul de bine când vine vorba de mărime.hotpoint entm18210vw deschis

În total, volumul ajunge până la 414 l, mult peste 75 % din toate combinele de pe piaţă.

Bineînţeles, atunci când îţi cumperi un frigider, trebuie să ştii că partea de congelator va fi mai mică. Aici are 82 de l, ceea ce în sine nu este puţin, dar, comparativ cu frigiderul care are 332 l, diferenţa este una vizibilă.

La partea de compartimentare nu prea există reproşuri însă.

Frigiderul are patru rafturi din sticlă şi suport pentru sticle, pe lângă compartimentul pentru legume şi fructe şi cele patru rafturi de pe uşă, iar congelatorul un raft, tot din sticlă (lipsesc însă uşile de la compartimente, aşa cum au combinele).hotpoint entm18210vw inchis

Funcţii şi tehnologii

Aici lucrurile sunt mai simple, frigiderul nefiind unul chiar spectaculos.

Asta înseamnă că el nu are sistem no frost şi că posibilitatea de dezgheţare automată este prezentă doar în cazul refrigeratorului, congelatorul trebuind să fie dezgheţat manual, cam o dată la jumătate de an.

Aşadar, aici nu discutăm chiar despre un produs de top, dar asta nu înseamnă că nu îşi face treaba. Răceşte uşor, are mai multe trepte de temperatură şi păstrează prospeţimea alimentelor pentru un timp îndelungat, în special datorită prezenţei ionilor de argint pe pereţii săi.

Nu în ultimul rând, în ciuda dimensiunilor sale mari, nu este un consumator electric imens. Având clasa A+, ajunge până la 341 KW/an, o valoare normală pentru multe aparate frigorifice de talia sa.

Concluzii

Aşa cum se întâmplă şi în cazul altor frigidere de la Hotpoint, ENTM18210VW este ideal pentru cei care vor să ţină mai multă mâncare în frigider, fără însă a o congela.

Asta înseamnă că, dacă eşti genul care îşi doreşte un congelator plin pe următoarele şase luni, ar fi cazul să alegi unul mai mare. Pentru orice altceva însă, modelul este ideal, mai ales cum vorbim şi despre unul ieftin.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply