Top 3 cele mai frumoase masute de cafea din sticla

O masuta de cafea de sticla poate intregi aspectul unui living dar in acelasi timp trebuie sa ofere o utilitate crescuta, pentru ca majoritatea dintre noi folosim aceasta piesa de mobilier mai tot timpul zilei. Top cele mai frumoase masute de cafea din sticla prezinta cateva selectii pentru tine, produse elegante ce se potrivesc cam in orice living mai spatios. Desigur, modelele alese pot fi doar sursa de inspiratie pentru tine, si poti cauta produse similare si in alte magazine daca iti place un design din cele alese de mine. Cateva modele mai jos, iar apoi un top cu 3 masute disponibile si la noi in magazine.

top 3 masute de cafea din sticla

Set masute de cafea sticla dublin negru

set mese de sticla dublin negru pentru cafea

Un set de masute foarte elegant, produs in Italia de un brand renumit ce arata superb in orice sufragerie moderna.

Una din cele mai frumoase masute de cafea pentru cei ce prefera un mobilier luxos si desenat exceptional in acelasi timp.

masa cafea atalie

masuta de cafea sticla Atalie D Negru

O alta masa de cafea rotunda din sticla, furnir si metal. Este de fapt un set ce se potriveste perfect in living-urile deschise la culoare ca si nota de contrast. Materialele de calitate, asamblarea usor si un pret decent raportat la calitate o fac o alegere potrivita pentru oricine.

masa cafea atalie

masuta de cafea sticla Katrine Transparent

Acest set de mese dreptunghiulare atrage toate privirile. Este realizat din sticla superioara si are picioarele cromate pentru un aspect premium si elegant. Cu siguranta va fi piesa de mobilier centrala in orice living modern.

Concluzie

Desi poti alege dintr-o multitudine de modele, cele mai multe produse nu au intotdeauna calitatea necesara sau nu se potrivesc bine in livingul tau. Masutele de cafea sunt de obicei cea mai folosita piesa de mobilier si de aceea e important sa alegi una care sa atraga privirile dar sa si fie calitativa. Topul nostru al celor mai frumoase si elegante masute de cafea din sticla poate fi subiectiv, dar a fost o selectie pe baza mai multor criterii si focus pe design.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply