WikiHome este un proiect ce se vrea a fi un instrument folositor oricui doreste sa isi cumpere produse pentru casa sa. Testam produse, citim review-uri si ascultam ce spun specialistii despre ele. Astfel, iti aducem cele mai bune ghiduri si review-uri de produse. Iti propunem produse care ne-au impresionat sau care intrunesc anumite calitati pentru a intra in topurile noastre de tip " Cel mai bun ".
cel mai bun aer conditionat
Echipa Wiki Home
televizor ieftin Philips 32PHT4112

Electronice

In aceasta sectiune discutam si vedem care sunt cele mai bune produse din categoriile : televizoare, audio, video, foto, gps si telefoane. Gasesti ghiduri de alegere a produselor pe care le doresti.

cele mai bune masini de gaurit

Scule si unelte

In aceasta sectiune discutam si vedem care sunt cele mai bune produse din categoriile : scule pentru acasa, accesorii si unelte ce ne folosesc fie ca locuim la casa sau la bloc.

combina frigorifica Beko RCNA400E30ZXP

Electrocasnice

In aceasta sectiune discutam si vedem care sunt cele mai bune produse din categoriile : frigidere, masini de spalat,, plite, cuptoare si cam tot ce inseamna electrocasnice pentru acasa.

cele mai bune aspiratoare

Curatenie

In aceasta sectiune discutam si vedem care sunt cele mai bune produse pentru curatenia casei: aspiratoare, aparate cu abur, solutii de curatat si multe altele.

Ingrijire personala

Cele mai noi si mai bune produse pentru ingrijire personala: placi de par, epilatoare, aparate de barbierit si multe altele.

Mobilier

Discutam aici despre paturi, mobilier, saltele, covoare si multe alte articole pentru o locuinta care sa arate exact pe gustul tau.

cea mai buna baterie de baie moderna

Baie

Aici prezentam sugestiile noastre pentru cele mai bune produse si mobilier de baie precum si diverse accesorii ce asigura un design perfect.

Confort

De la aer conditionat si pana la purificatoare de aer, testam si alegem pentru tine unele din cele mai bune produse.

Cele mai noi articole
cel mai bun aer conditionat
Echipa Wiki Home