Top 3 mese cu blat ceramic

O masa cu blat MDF si ceramic este piesa suprema de mobilier pe o care o poti avea in bucatarie sau in living.

Pretul ridicat al unei mese cu blat ceramic nu e accesibil oricui.

Totusi, daca ai bugetul necesar, o masa cu blat ceramic este cea mai buna alegere daca vrei o mobila luxoasa si rezistenta in timp.

Mesele cu blat ceramic nu sunt foarte raspandite si de obicei sunt lucrate la comanda.

Blatul este o combinatie de MDF peste care este aplicat un strat laminat ceramic permanent care ii confera aspectul luxos si o rezistenta deosebita.

Aceste mese pentru dining au linii moderne sau clasice in functie de preferintele cumparatorului. 

Daca iti place sa ai lucruri de calitate in casa si vrei ca bucataria sau livingul tau sa impresioneze musafirii, ai mai jos cateva selectii de mese cu blat ceramic care satisfac aceste cerinte.

Nu multe magazine online comercializeaza mese cu blat ceramic. Dupa numeroase verificari online si studiat cataloage internationale, am gasit 3 mese pentru dining superbe. 

Doua dintre ele sunt cu blat cu aspect ceramic iar a 3 a  este o masa eleganta din fibra de sticla ce are un aspect de piatra matuita. 

A 4 masa din topul nostru este construita din sticla si metal dar are un aspect elegant si un blat similar ca aspect cu ceramica, facand-o perfecta pentru oricine doreste un astfel de produs premium.

Toate modelele sunt deosebit de elegante si lucrate cu precizie.

Calitatea si aspectul acestora fac din aceste mese o mica bijuterie utila si practica. 

Top 4 mese de dining cu blat ceramic luxoase

masa MDF cu blat ceramic

Masa cu blat ceramic Cartier

O masa cu aspect de marmura perfecta pentru bucatariile sau livingurile cu mobilier in culori deschise. Desigur, culoarea alba se potriveste si in contrast cu alte culori ale mobilierului. Masa are 160cm lungime sau 210 cm in functie de preferinte. Blatul este construit din MDF si strat ceramic iar piciorul este din metal si MDE.

masa dining de lux Claudio

Masa dining de lux Claudia

O alta masa ceramica din categoria de lux este modelul Claudia. Blatul ceramic este finisat cu gust iar piciorul metalic este ranforsat cu otel. Masa este perfecta pentru o cina de 10 persoane avand o latime de 100 cm si lungime de 200 cm. Liniile si designul mesei sunt impresionante, masa de dining devenind cu siguranta piesa de rezistenta a bucatariei tale.

masa dining ceramica Westin

Masa dining fibra de sticla cu aspect de piatra Westin

Masa Westin este una din cele mai moderne mese de lux. Desi nu este ceramica, blatul extrem de subtire este construit din fibra de sticla si finisata cu efect de piatra. Culoarea mata se potriveste perfect in bucatariile sau livingurile cu tonuri inchise ale mobilierului sau in contrast cu mobila alba. Masa are o lungime de 240 cm in versiunea lunga ce poate asigura spatiul necesar pentru 10 persoane ce stau la masa.

masa dining Blade cu aspect ceramic

Masa dining din metal si sticla Blade( aspect ceramic)

Masa Blade are un aspect clasic dar totodata cu linii ascutite, moderne ce se preteaza in orice bucatarie sau living de dimensiuni corespunzatoare. Masa este construita din sticla si metal, avand un blat cu un aspect ceramic luxos. Ca dimensiuni, masa are 120cm x 80 cm si o inaltime de 76cm, de ajuns pentru 4 persoane.

Nu ramane decat sa te decizi daca vrei sa investesti intr-o astfel de masa de dining. 

Daca iti place ca locuinta ta sa aiba dotari luxoase si inviti des prieteni la tine pentru a luat cina, mesele cu blat ceramic sunt o investitie buna pe termen lung.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply