Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W, combina cu capacitate foarte mare

Whirlpool este cea mai mare firmă de electrocasnice din lume şi produsele lor sunt în general cunoscute pentru calităţile de care dau dovadă. În plus, poţi găsi şi aparate mai ieftine în oferta americanilor, aşa cum este şi combina frigorifică Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W. Acestea fiind spuse, modelul pare unul convingător şi să vedem şi de ce.

Design şi compartimentare

Nu se poate spune că modelul este unul prea spectaculos, deşi prezenţă lui în bucătărie va fi una plăcută. În schimb, este unul foarte înalt, care reuşeşte să treacă peste 2 m. În rest, vorbim despre o combină destul de clasică, albă, cu mânere orizontale şi fără afişaj al temperaturii sau panou de control. Avantajul ei este însă preţul, care oferă o explicaţie foarte bună pentru simplitatea design-ului.


Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W interior

În interior însă, lucrurile stau un pic altfel. Combina este una foarte încăpătoare, care oferă un volum de nu mai puţin de 370 l, împărţiţi rezonabil între frigider şi congelator. Cel dintâi este, aşa cum era şi de aşteptat, mai mare, având 258 l. Şi compartimentarea sa este una pe măsură, există foarte multe rafturi (mai exact cinci) şi compartimentul pentru legume şi fructe. Fiecare dintre ele este din sticlă şi pentru a putea pune la rece şi vase mari, ele pot să fie scoase fără probleme. În plus, mai sunt şi patru rafturi pe uşă, unul mare şi trei mici.

Congelatorul este, la rândul său, mare, de 111 l şi compartimentat în 3 sectoare, având o putere de congelare bună, de 5 kg pe zi.

Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W exterior

Funcţii şi tehnologii

Fiind un model mai ieftin, acesta nu este cel mai modern de la producător. Dar totuşi, oferă destul de multe avantaje şi motive pentru a fi cumpărat. Cel mai important este că beneficiază de un sistem de dezgheţare automat pentru frigider. Din păcate, acesta nu se regăseşte şi în cazul congelatorului, dar până la urmă mai mult de o dată sau două ori pe an oricum nu vei fi nevoit să dezgheţi.

Mai mult decât atât, ca aproape orice aparat al firmei, combina are şi sistemul Al Şaselea Simţ, responsabil cu moderarea consumului de energie electrică, dar şi a temperaturii din interior. Şi dacă tot am ajuns la consum, trebuie spus că modelul intră în clasa A+, ceea ce aduce cu sine un consum de 320 kw/an, mediu, date fiind dimensiunile. Mai mult decât atât însă, nivelul de zgomot este extrem de redus, ajungând doar la 39 db.

Concluzii

Deşi nu este premium, Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W este o combină frigorifică bună, care merită să fie cumpărată. Cel mai important este că vine cu un raport calitate preţ excelent. Aşa că pentru bani relativ puţini, ai parte de un model extrem de încăpător şi relativ modern, cu multe tehnologii şi sisteme utile, dar şi de unul care nu consumă mult.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply