Teka CNL 2 2002, o hotă utilă pentru bucătăriile mici

În timpurile în care trăim, multe dintre bucătării, mai ales cele din apartamente, au şi o hotă, asta pentru că lumea a descoperit cât de utilă este aceasta şi că nu mai este nevoie să fie ţinută fereastra deschisă atunci când se face mâncare pentru ca aburul şi mirosurile să fie eliminate. Dar hotele, la fel ca şi electrocasnicele mari, există în două variante, încorporabile şi neîncorporabile, şi, de regulă, oamenii se folosesc doar de un tip pentru a-şi utila întreaga bucătărie. Iar cei care îşi doresc să se bucure de o bucătărie de încorporabile au nevoie şi de o hotă încorporabilă, pe care pot să o găsească destul de uşor şi la preţuri care variază destul de mult. Dacă sunteţi în căutarea unul astfel de produs, puteţi să vă îndreptaţi atenţia şi spre Teka CNL 2 2002.

Aspect

Acest model de hotă încorporabilă de la Teka îţi va atrage atenţia cu siguranţă dacă o vezi printre alte modele. Iar acest lucru se întâmplă nu pentru că ar fi foarte diferită ca design de altele, ci pentru că are o culoare ce se întâlneşte ceva mai rar printre hotele încorporabile şi anume negru. Aceasta este o culoare ce oferă eleganţă şi îi poate mulţumi pe cei care nu îşi doreau clasicul inox în bucătăriile lor.

Teka CNL 2 2002

Designul per total este unul mulţumitor făcând din acest obiect electrocasnic unul destul de compact, fiind perfect pentru o bucătărie de încorporabile pentru că este uşor de mascat. În plus, faptul că este telescopică o face potrivită chiar şi pentru bucătăriile mai mici în care orice centimetru în plus este binevenit.

Funcţii

Această hotă are două motoare, ceea ce o face să fie peste alte modele din aceeaşi categorie, dar vine şi cu o parte negativă, anume consumul destul de mare de energie electrică, 232 kWh/an. Dar capacitatea de absorbţie pe care acestea reuşesc să o dea acestei hote este de maxim 388 mc/h, care este decentă şi suficientă pentru o bucătărie medie ca mărime, dar la preţul la care vine ar fi putut fi mai mare. Dar, în schimb, capacitatea de absorbţie minimă este de 223 mc/h, aceasta fiind una care le întrece pe cele ale altor modele. Iar între cele două capacităţi de absorbţie mai există şi o a treia, pentru setarea acestora existând trei trepte care asigură îndeplinirea necesităţilor proprietarilor în acel moment.

Nivelul de zgomot este unul asemănător cu a altor modele, ajungând la maximum de 66 dB atunci când hota este setată să funcţioneze la treapta a treia. Acest model are filtrele realizate din metal, astfel că sunt mai uşor de curăţat şi poate fi utilizată şi maşina de spălat vase pentru acest proces.

Concluzii

Acest produs vine la un raport calitate preţ ok, iar pentru cei care îşi doresc o hotă încorporabilă poate fi o opţiune destul de bună, mai ales dacă o vor pentru o bucătărie ceva mai mică.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply