Star-Light HAT-260SS, o hotă încorporabilă ieftină, cu performanţe bune

Star Light este o firmă românească de electrocasnice ( produsele sunt asamblate în China), una care nu a apărut pe piaţă de prea mult timp, dar a reuşit să convingă destui clienţi că are produse bune şi ieftine.

Unul dintre acestea este şi hota încorporabilă şi telescopică Star-Light HAT-260SS, un model care se găseşte în clasa inferioară de preţ, dar în niciun caz şi în cea de calitate.

Bineînţeles, există şi aparate mai bune decât acesta, dar, din punctul de vedere al raportului calitate costuri, hota este destul de greu de bătut.

Aspect

Este o hotă de tip retractavil ( telescopică) ca majoritatea celor prezente în bucătăriile de pe la noi. Şi acesta este chiar un lucru bun, pentru că porţiunea ascunsă este destul de pătrăţoasă, deci şi mai inestetică.

Materialele sunt unele decente, inoxul fiind preferat în partea din faţă, şi metalul vopsit la aceeaşi culoare în rest. Modelul are o lungime de 60 cm şi, pentru că vorbim despre unul telescopic, acesta se poate şi mări sau micşora, în funcţie de nevoi.

Star-Light HAT-260SS

Funcţii

Aşa cum se întâmplă şi cu design-ul, hota este una perfect funcţională şi foarte utilă, deşi puţin spectaculoasă. Aceasta are încorporate şi două becuri pentru o iluminare suficientă, care nu este deranjantă. Controlul este unul mecanic, foarte clasic şi uşor de folosit, care te ajută să schimbi rapid între cele două trepte de putere.

Cât despre puterea de absorbţie şi sistemul de funcţionare, acesta se prezintă bine.

Hota are două motoare, ceea ce o pune din prima pe o treaptă mai bună în comparaţie cu cele care au un singur motor, aşa că, de cele mai multe ori, nici nu va fi nevoie să o folosiţi pe o treaptă mai puternică decât prima.

Aceasta are o capacitate de absorbţie de 193 mc/h şi, chiar dacă există modele superioare din acest punct de vedere, pentru majoritatea preparatelor va fi de ajuns. Iar atunci când trebuie mai mult, treapta superioară vine cu 329 mc/h şi diferenţa se observă.

Filtrul pentru grăsime este unul din aluminiu, lavabil. Din păcate, acesta are doar categoria E, ceea ce înseamnă că nu poate să reţină chiar toate particulele.

Un avantaj al hotei este însă nivelul redus de zgomot, chiar şi pe treapta superioară, iar energia consumată este mai mult sau mai puţin aceeaşi ca la oricare altă hotă din această clasă.

Concluzii

Dacă vrei o hotă bună şi ieftină, atunci Star-Light HAT-260SS poate să fie o alegere excelentă, oferind toate avantajele de care este nevoie într-o bucătărie, totul la un preţ redus, mai ales pentru un model încorporabil care arată şi destul de bine.

AdminWH
2 Comments
  1. Se poate utiliza doar cu filtre de carbon neavând posibilitate de iesire?

    Leave a reply