Side by side Samsung RS7778FHCSR review

Atunci când auzim de numele firmei Samsung ne vom gândi automat la calitate, aceasta fiind recunoscută pentru electronicele şi electrocasnicele performante şi rezistente. Iar pentru cei care se află în căutarea unui frigider side by side, modelul sud coreenilor, Samsung RS7778FHCSR, ar putea deveni o idee în cea ce priveşte o viitoare achiziţie.

Design şi compartimentare

Acest frigider side by side de la Samsung are un design destul de clasic pentru ramura de aparate frigorifice din care face parte, având două uşi cu deschidere în oglindă, fiecare din acestea fiind corespunzătoare unui compartiment. Şi anume, cea din stânga este uşa congelatorului, iar cea din dreapta este destinată frigiderului. Pe uşa din stânga se află display-ul led şi locul din care se realizează controlul digital al întregului aparat, dar şi dispenserul de apă şi gheaţă, iar pe uşă dreaptă se găseşte minibarul de tip push-pull.

Samsung RS7778FHCSR interior

Capacitatea totală a întregului aparat este de 543 de litri dintre care 359 l aparţin frigiderului, iar 184 l sunt ai congelatorului. Aceasta îl face să fie un frigider side by side ideal pentru familiile mari. Frigiderul este împărţit prin intermediul a cinci rafturi realizate din sticlă securizată la care se adăugă atât compartimentul de fructe şi legume, cât şi cele patru suporturi aflate pe uşă. Congelatorul are două compartimente în care alimentele congelate pot fi păstrate.

Culoarea acestui model este inox, asta reuşind să dea oricărei bucătării, în care va ajunge, un aer de eleganţă, dar şi unul de modernitate, acestea reuşind să se îmbine perfect în acest frigider side by side. Şi pentru că perfecţiunea stă în detalii, iar cei de la Samsung ştiu asta, mânerele acestui model sunt încorporate în uşă.

Samsung RS7778FHCSR exterior

Funcţii şi tehnologii

Frigiderul side by side Samsung RS7778FHCSR este un model din clasa energetică A++, iar pentru a ne ajuta să nu risipim energia, acesta vine şi cu un sistem de avertizare sonoră în caz că uşa este ţinută prea mult deschisă sau chiar uitată aşa, moment în care avertizarea devine extrem de utilă. Reglarea temperaturii este una de tip digital şi se realizează pentru fiecare compartiment în mod separat, temperatura frigiderului nefiind legată de cea a congelatorului şi nici invers.

Ca tehnologie ce atrage atenţia, acest model are sistemul Twin Cooling Plus, asta însemnând că frigiderul şi congelatorul au propriul flux de aer şi astfel nu există riscurile de a contamina mirosul unuia conţinutul celuilalt. Dar şi faptul că este mult mai uşor de controlat temperatura fiecărui compartiment atât timp cât cele două fluxuri de aer nu se întâlnesc. Tot la acest frigider se găseşte şi sistemul MultiFlow, care ajută la menţinerea unei temperaturi uniforme în întreg compartimentul, iar acest lucru se realizează prin intermediul unor mici deschideri situate în dreptul rafturilor.

De asemenea acesta mai are şi o zonă CoolSelect, un sertar special, în care se poate seta temperatura pentru a realiza un anumit proces într-un timp mai scurt de timp, cum ar fi răcirea băuturilor pentru invitaţii care stau să apară sau decongelarea unei bucăţi de carne de care ai nevoie în curând.

Acest frigider side by side vine prevăzut şi cu un sistem Full No Frost, lucru care înseamnă că munca pentru curăţarea frigiderului şi a congelatorului este aproape inexistentă pentru că gheaţa nu se va depune pe pereţii aparatului.

Concluzii

Este un frigider side by side care îţi va atrage atenţia prin existenţa minibarului, dar şi a designului şi funcţiilor per total şi te va face să te gândeşti la achiziţionarea acestuia chiar dacă preţul ar putea să pară puţin cam mare.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply