Samsung RS7577THCSP, un model side by side foarte acceptabil ca preţ

Samsung reuşeşte să vină cu tot felul de modele de frigidere side by side de calitate, dar în acelaşi timp producătorul variază alte detalii care pot să conteze cel puţin la fel de mult. Unul dintre ele şi cu siguranţă printre cele mai importante este preţul, şi chiar dacă în cazul acestor frigidere el este în general unul mai mare, tot poţi găsi câteva modele ceva mai ieftine. Printre ele se numără şi Samsung RS7577THCSP, un frigider side by side despre care putem spune că are şanse să fie cumpărat de mai multe persoane.

Design şi compartimentare

Deşi nu se bucură de nişte linii care să îl transforme în ceva unic, tot există anumite aspecte care mai schimbă modul în care acest frigider este privit, şi acest lucru se întâmplă cu siguranţă în bine. Poate că sunt uşile cu un design foarte plăcut şi futurist (cea de la congelator îmbină foarte bine afişajul digital şi dozatorul de apă, dar nici faptul că întrezăreşti minibarul pentru băuturi doar uitându-te la cealaltă uşă nu strică. Cu siguranţă şi mânerele foarte lungi şi culoarea de inox contribuie, aşa că frigiderul este unul dintre cele mai arătoase aparate de la Samsung.

Samsung RS7577THCSP interior

Faptul că este un model un pic mai ieftin înseamnă că este şi unul mai mic (cel puţin aşa se întâmplă de cele mai multe ori). La 530 de litri cât este volumul acestuia nu se poate spune în niciun caz că este puţin, dar există şi aparate mult mai mari. Frigiderul are un volum de 359 litri, fiind suficient de mare pentru a ţine mâncare pentru o întreagă familie. Acesta este împărţit prin patru rafturi, are şi două compartimente pentru legume şi fructe, dar şi alte patru suporturi pe uşă (pentru legume, fructe şi altele). Congelatorul are 171 l, două compartimente şi alte trei rafturi, dar şi aparatul pentru gheaţă (cu o capacitate de 2 litri) este inclus.

Samsung RS7577THCSP exterior

Funcţii şi tehnologii

Aici totul este premium, începând, bineînţeles, cu sistemul de răcire. Probabil că nu mai trebuie nici măcar spus, dar frigiderul este unul Full No Frost, aşa cum se întâmplă cu toate cele din această clasă de calitate. În plus, pentru a creşte şi mai mult eficienţa la răcire, este implementată şi o tehnologie Twin Cooling Plus, care răceşte independent cele două zone principale (frigiderul şi congelatorul). Sistemul contribuie şi la o mai îndelungată păstrare a calităţilor alimentelor, mai ales că fiecare raft este prevăzut şi cu nişte mici orificii care permit aerului să circule.

Mai există şi un compartiment special care permite reglarea temperaturii doar pentru acesta, dar şi filtru anti mirosuri, garnitura şi sistemul antibacterian şi alte funcţii utile, specifice unui model precum acesta. Clasa energetică este şi ea decentă, chiar dacă nu cu adevărat excelentă. Aceasta este A+, ceea ce garantează un consum acceptabil de energie, de 458 kw/an. Pentru un model atât de mare, este bine şi nu se poate spune că va încărca facturile mai mult decât este de aşteptat. Din fericire, producătorii au fost atenţi şi la nivelul de zgomot, acesta fiind de 39 db.

Concluzii

Pentru un model un pic mai ieftin, Samsung RS7577THCSP este un frigider side by side grozav. Acesta oferă cumpărătorului tot ceea ce îi trebuie, începând cu volumul şi consumul de energie care se află la un nivel acceptabil şi continuând cu toate sistemele şi tehnologiile moderne. Mai mult decât atât, modelul arată şi destul de bine, ajungând la un raport calitate preţ foarte bun.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply