Samsung RH57H90507F Food SnowCase, side by side de lux

Frigiderele side by side sunt, în totalitate, aparate frigorifice premium pentru piaţa românească (deşi în străinătate ele s-au impus de mai mult timp). Chiar şi aşa însă, unii producători încearcă să meargă şi mai departe şi să aducă mai multe dotări inovative aparatelor pe care le scot. Unul dintre aceştia este Samsung, prin modelul Samsung RH57H90507F Food SnowCase. Din păcate, acesta nu este pentru toată lumea, dar dacă ştii că îţi permiţi, este păcat să nu ai în bucătărie un astfel de aparat, care reuşeşte să surprindă şi să convingă din toate punctele de vedere.

Design şi compartimentare

Aici este capitolul la care frigiderul se remarcă cel mai mult. Volumul său este unul imens, de 570 l, dar nu acesta este lucrul cu adevărat deosebit. Modelul este unul Food SnowCase, ceea ce înseamnă că are o uşă dublă pentru frigider. Odată ce o deschizi pe cea exterioară, te vei afla în faţa unei vitrine transparente care îşi dă voie să te uiţi în frigider. Abia după ce o deschizi şi pe aceasta, vei putea accesa rafturile multiple. Nu doar că aranjamentul are un important factor vizual, dar el contribuie şi la o mai bună compartimentare şi la extinderea spaţiului de depozitare.

Samsung RH57H90507F interior

Astfel, frigiderul are 394 de litri şi este împărţit prin patru rafturi, din sticlă şi cu posibilitatea de a fi pliate pentru a primi şi vase mai mari, trei compartimente pentru legume şi fructe şi şapte suporturi pe uşă. Congelatorul are şi el 197 l şi mai multe compartimente. În plus, producătorii au despărţit cele două compartimente, fiecare putând să fie accesat prin deschiderea unei uşi.

Samsung RH57H90507F partial interior

Bineînţeles, la un astfel de model nici exteriorul nu este lăsat la voia întâmplării, acesta fiind din inox anti-amprentă şi beneficiind atât de un afişaj/panou de control mare şi uşor de folosit, cât şi un dozator pentru apă şi gheaţă.

Samsung RH57H90507F exterior

Funcţii şi tehnologii

Privind la aspectul acestui frigider, poate că dotările sale tehnologice ar putea să nu mai pară chiar atât de impresionante. Dar asta doar pentru că ele se regăsesc la mai multe frigidere premium şi tind să fie unele comune în această categorie de preţ, nu pentru că nu ar fi cele mai bune de pe piaţă.

Sistemul de răcire este unul Full No Frost, adică nici în congelator şi nici nu frigider nu se va depune gheaţă. Astfel, nu mai trebuie să pierzi timpul şi cu asta, mai ales cum modelul are şi un sistem automat de dezgheţare. Însă uşa de vitrină nu este doar una de decor, aceasta reprezentând de fapt încă un strat de protecţia şi de izolaţie, care ţine frigul înăuntru, setând practic o temperatură perfectă în frigider (iar aerul rece este distribuit uniform).

Clasa energetică este şi ea la înălţime, adică A+. Frigiderul este un consumator important, dar asta pentru că este extrem de mare, dar comparativ cu alte modele mai mici, chiar nu încarcă facturile. Şi nivelul de zgomot este parcă mai redus în comparaţie cu alte aparate, fiind de doar 39 db.

Concluzii

După cum spuneam, este păcat că mulţi români nu vor avea şansa de a cumpăra un asemenea aparat frigorific, pentru că merită. Dar şi aşa, nu putem să nu spunem că este unul de cea mai înaltă calitate, din toate punctele de vedere. Sistemul Food SnowCase este mai mult decât un simplu artificiu stilistic şi reuşeşte să aducă cu sine şi utilităţi, crescând spaţiul de stocare şi nivelul de izolaţie. Modelul este unul imens, consumă relativ puţin şi răceşte rapid, iar asta e tot ce contează.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply