Quadrio Hotpoint E4DAAWC: un semi-side by side complet original

Deşi Hotpoint are destul de multe combine frigorifice care arată foarte bine, bucurându-se chiar de un design deosebit, cred că niciuna nu m-a mirat mai mult decât Quadrio Hotpoint E4DAAWC. Aceasta este pe jumătate un model side by side, adică are uşi care se deschid în ambele părţi, dar în partea inferioară are două uşi care se deschid în faţă. Este, aşadar, un model original şi, spre deosebire de multe aparate de acest gen, preţul său este unul cu adevărat competitiv.

Design şi compartimentare

Am spus deja câte ceva despre design, acesta fiind un punct forte evident pentru modelul de faţă. Deschiderea uşilor şi modul în care sunt ele aşezate reprezintă nişte elemente speciale, mai ales pe piaţa românească, unde aparatele frigorifice de acest tip sunt mai rare şi foarte scumpe. Modelul este unul alb, dar, de această dată, culoarea nu strică deloc din aspectul său modern. Totuşi, vorbim despre un aparat foarte mare şi destul de greu. Înainte de a-l cumpăra, fă bine măsurătorile prin casă pentru a te feri de surpriza neplăcută că nu ar încăpea.

Trebuie să discutăm un pic şi despre partea de compartimentare. Frigiderul, cel situat deasupra, este şi el destul de mare, având 292 l. Este adevărat că nu ajunge să fie chiar cât un side by side, dar tot este bine. Acesta are patru rafturi din sticlă foarte rezistentă, două compartimente pentru alimente proaspete (din care unul le păstrează la fix 0 grade) şi şase rafturi pe cele două uşi. Congelatorul este însă unul de dimensiuni normale. Are 110 kg şi doar două compartimente, fiecare dintre ele specific unei uşi din partea de jos.

Funcţii şi tehnologii

Când vii cu un astfel de model spectaculos din punct de vedere vizual, ideal ar fi să îl dotezi şi cu vreo câteva tehnologii de calitate. Iar acest lucru se întâmplă. Aşa cum ar fi de aşteptat de la un produs de calitate premium, sistemul no frost pentru cele două (trei de această dată) compartimente este prezent, la fel cum se întâmplă şi cu sistemul de dezgheţare automată. Astfel, combina te ajută să nu îţi faci griji aproape deloc în legătură cu depunerile de gheaţă. Apoi, pereţii trataţi cu ioni de argint contribuie la menţinerea fără bacterii a alimentelor, iar tehnologia Air Tech Evolution ajută la o circulaţie uniformă a aerului rece, acesta menţinând alimentele mai proaspete. Totuşi, dacă este ceva ce ar fi putut fi îmbunătăţit, acel lucru este clasa energetică. A+ este ok, dar se putea şi ceva mai bine.

Concluzii

Aşadar, Quadrio Hotpoint E4DAAWC este o combină frigorifică aparte. Poate că modul în care funcţionează se mai întâlneşte şi la altele, dar designul şi raportul calitate preţ sunt aspecte pe care le întâlneşti mai rar. De aceea ea ar putea să reprezinte o alegere extrem de inspirată pentru cei care au loc pentru un aparat frigorific atât de mare precum este acesta.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply