Pyramis Sliding 1144NDX, o hotă cu o capacitate de absorbţie mare

În ultimii ani, românii au început din ce în ce mai mult să îşi monteze hote în bucătării pentru că au realizat beneficiile pe care acestea le aduc şi anume faptul că elimină aburul şi mirosul formate în timpul gătitului şi asta fără a fi nevoie ca vreo fereastră să fie ţinută deschisă. Iar un alt trend care şi-a făcut loc şi la noi este reprezentat de bucătăriile încorporabile şi, dacă îl vom uni pe acesta cu cel legat de hote, vom obţine astfel hota încorporabilă. Un astfel de model este şi cel despre care vom discuta în continuare, adică Pyramis Sliding 1144NDX.

Aspect

Despre acesta nu se poate spune că ar avea ceva ieşit din comun, dar acest lucru este ceva destul de obişnuit în gama sa, mai ales că scopul încorporabilelor este tocmai acela de a fi mascate cu uşurinţă. Dar designul este unul bine realizat, obţinându-se un produs elegant cu finisaje bine făcute.

Pyramis Sliding 1144NDX

O notă în plus de eleganţă o oferă şi materialul utilizat la construcţia acestei hote şi anume inoxul, dar şi culoarea gri pe care aceasta o are. Dimensiunile pe care aceasta le are sunt 26 x 59.9 x 28.2/40 cm, aceasta fiind de tip telescopic, ceea ce înseamnă că, atunci când nu este utilizată, poate sta strânsă atât pentru a crea mai mult spaţiu, dar şi pentru a oferi impresia de spaţiu neîncărcat.

Funcţii

Această hotă are două moduri de utilizare, evacuarea în exterior a aerului absorbit sau recircularea acestuia, adică filtrarea, cel din urmă având nevoie de instalarea filtrului cu cărbune activ care poate fi achiziţionat separat.

Acest model are parte de un singur motor care reuşeşte să genereze o putere de 220 W, care însă face să crească rata de consum de energie electrică în comparaţie cu alte modele, dar, chiar şi aşa, cei 163 kW/an nu sunt chiar atât de mulţi. Dar, astfel, putem să ne bucurăm de capacitatea maximă de absorbţie a acestui model care este una de 606 mc/h şi care face acest model să fie unul potrivit şi pentru bucătăriile ceva mai mari. Însă, la treapta superioară de viteză se înregistrează şi cei mai mulţi decibeli, adică 73, cifră pe care unii o vor găsi a fi cam mare.

La acest model mai avem parte şi de două spoturi cu halogen, fiecare având o putere de 50 W, iar acestea sunt suficiente pentru a ilumina foarte bine plita. Iar filtrul din aluminiu este unul foarte uşor de curăţat, putându-se utiliza şi maşina de spălat vase în acest scop.

Concluzii

Acest produs vine la un raport calitate preţ bun şi este potrivit pentru o bucătărie mare. Dacă şi dumneavoastră vă aflaţi în căutarea unei hote încorporabile telescopice, vă puteţi îndrepta privirea şi asupra acestui model de la Pyramis şi mai apoi puteţi să vă decideţi dacă vă doriţi să îl achiziţionaţi sau nu.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply