Plita pe gaz Gorenje G6N50AB – prezentare

O plită interesantă de la Gorenje este modelul G6N50AB . E un model care are o calitate foarte bună , cu randament bun, și se potrivește ca set cu un cuptor incorporabil ca Gorenje BO75SYB.

Aspect

Vorbim de un model de plită încorporabilă pe gaz de culoare neagră cu grătare din fontă și arzător dublu Wok . Pentru acest model s-a ales un aspect mai diferit ( email culoare neagră ) , mai elegant și care permite curățarea ușoară a plitei .

poza cu plita Gorenje neagra G6N50AB

Are 4 zone de gătire iar arzătorul WOK ( cu cea mai mare putere ) e dispus în partea superioară dreapta . Butoanele sunt amplasate în partea de jos și sunt făcute dintr-un plastic rezistent la zgârieturi și temperatură . Cum spuneam mai sus , grătarele plitei sunt din fontă rezistentă și au formă ce asigură stabilitate chiar și oalelor de dimensiuni mari .

Concluzie

Gorenje G6N50AB este o plită încorporabilă pe gaz de calitate superioară din toate punctele de vedere. Chiar dacă nu vorbim de o plită ieftină , acest model merită cumpărat dacă punem accent pe fiabilitate , calitate și aspect .

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply