Plita incorporabila Hotpoint TQ640KX prezentare

Brandul Hotpoint nu mai are nevoie de prezentare pentru că s-au impus de mulți ani pe nișa electrocasnicelor de calitate superioară. Am ales să prezentăm plita încorporabilă TQ640KX care are un design deosebit de elegant.

Plita este din sticlă vitroceramică iar culoarea este gri oglindă. Curățarea este facilă datorită alegerii acestui tip de material iar în comerț găsiți raclete speciale pentru îndepărtarea grăsimii.

Cum spuneam, un aspect deosebit de elegant ce se potrivește, cred eu, cel mai bine pe blaturile de culoare închisă – fie el MDF sau granit.

În clipul de mai jos puteți vedea cum arată în realitate pentru că pozele cu acest model au tendința să inducă în eroare dacă vorbim de nuanță.

Ochiul cu puterea cea mai mare este dispus în stânga, iar cel mai mic în partea superioară. După cum se vede, Hotpoint TQ640KX are o dispunere mai atipică a ochiurilor de gătire în formă de cruce. La majoritatea plitelor încorporabile sunt dispuse sub forma unui dreptunghi.

Butoanele sunt dispuse în partea inferioară, două într-o laterală iar celelalte pe laterala opusă. Materialul din care sunt făcute pare să fie foarte rezistent.

Grătarele sunt emailate dar cu o grosime suficientă să asigure rezistență în timp. De asemenea sunt foarte stabile datorită designului ales așa că nu vă faceți griji chiar dacă folosiți recipiente mari la gătit.

 

Concluzie și preț

Plita Hotpoint TQ640KX este o soluție optimă pentru cei care pun pe primul loc designul și eleganța. Minusul principal al acestui model este lipsa ochiului cu dublă flacără ( WOK) . În rest vorbim de o plită deosebită care are și un preț acceptabil pentru un produs premium.

Hotpoint TQ640KX
8 Total Score
Hotpoint TQ640KX

Aspect
8
Calitate
8
PROS
  • Dispunere interesanta ochiuri de gatire.
CONS
  • Gratarele si ochiurile se zgarie usor.
User Rating: Be the first one!
Plita incorporabila Hotpoint TQ640KX prezentare
Plita incorporabila Hotpoint TQ640KX prezentare
AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply