Plita incorporabila Electrolux EHH6340FOK

0
Plita cu inductie Electrolux EHH6340FOK
Plita incorporabila Electrolux EHH6340FOK
Plita incorporabila Electrolux EHH6340FOK

Cei care îşi doresc o bucătărie modernă, mai ales una cu multe aparate electrocasnice încorporabile, se pot orienta către achiziţionarea unei plite încorporabile cu inducţie, aceste produse de calitate premium aducând foarte multe avantaje în orice bucătărie.

Electrolux este o companie de tradiţie în această industrie şi modelul lor de plită, Electrolux EHH6340FOK, reprezintă o soluţie excelentă pentru cei care îşi doresc un produs de calitate, la un preţ acceptabil pentru ceea ce se oferă.

8.5Expert Score
Review

O plita de calitate de la Bosch

Calitate
9
Functii
8.5
Pret
8

Aspect

Aspectul lui Electrolux EHH6340FOK este unul clasic pentru o plită încorporabilă. Suprafaţa din sticlă vitroceramică neagră este una foarte elegantă, dar şi foarte rezistentă, cele patru arzătoare de dimensiuni diferite sunt extrem de utile în orice situaţie şi, datorită unor dimensiuni acceptabile, aparatul îşi poate face loc în toate bucătăriile dotate pentru găzduirea de electrocasnice încorporabile.

Datorită sistemului de încălzire prin inducţie, suprafaţa de gătit nu se încălzeşte foarte tare, temperatura transmiţându-se direct către vas. Aşadar, acesta se încălzeşte mult mai uşor, dar şi permite utilizatorului să aibă un control mai bun asupra procesului de gătit. Nu în ultimul rând, o plită cu inducţie este şi mai uşor de curăţat (picăturile de mâncare nu se lipesc), iar culoarea neagră ajută, suprafaţa plitei murdărindu-se mai greu.

Un avantaj al acestor produse de calitate premium este şi controlul prin atingere, iar Electrolux EHH6340FOK nu face nici ea excepţie. Butoanele sunt poziţionate frontal, şi au o schematizare intuitivă, ceea ce le face foarte uşor de folosit de către toţi utilizatorii.

Funcţii

Electrolux EHH6340FOK are patru arzătoare, două de dimensiuni mici, unul mediu şi unul mare. Acestea au o dispunere dreptunghiulară, în cele patru colţuri ale plitei, aşa că ele pot fi utilizate toate în acelaşi timp. Arzătorul mare are o putere de 3.7 KW, cel mic de 2.5 KW şi cele două medii de 2.8 KW. Electrolux EHH6340FOK propune mai multă putere decât alte modele asemănătoare şi acesta nu poate reprezenta decât un avantaj.

Plita este dotată şi cu un sistem de Boost, care creşte randamentul termic şi ajută la încălzirea mult mai rapidă a vaselor. Ideală atunci când proprietarul este grăbit sau are de preparat o mâncare ce necesită temperaturi mai înalte, acest sistem este şi unul foarte uşor de folosit, datorită controlului touch. Electrolux EHH6340FOK beneficiază şi de funcţia stop go (care opreşte procesul de gătire atunci când proprietarul are nevoie, pentru a-l reporni ulterior din acelaşi loc), dar şi de timer, protecţie pentru copii, semnal sonor sau deconectare pentru curăţare.

Consum

În ceea ce priveşte consumul de energie electrică, acesta nu înregistrează nişte valori foarte ridicate, substituind excelent consumul de gaz.

Vezi mai multe modele aici

Concluzii

Aşadar, Electrolux EHH6340FOK este cu adevărat un produs de calitate premium, destul de scump, dar şi pentru care investiţia merită cu adevărat. Raportul calitate preţ este unul excelent şi cu greu s-ar putea înregistra minusuri notabile. Aşadar, această plită cu inducţie dispune de patru arzătoare şi de toate funcţiile şi sistemele necesare pentru că funcţionarea ei să se realizeze la cele mai înalte standarde şi cu siguranţă îşi va găsi locul în bucătăriile celor cu adevărat pasionaţi de artele culinare.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply