Plita incorporabila Beko HII64401AT rezonabila ca pret

Cred că Beko a crescut mult ca popularitate în ultimul timp. În special dacă vorbim de mașini de spălat rufe sau frigorifice. Dar segmentul de produse încorporabile este și el dezvoltat.

Discutăm puțin despre plita pe inducție Beko HII64401AT . Nu se încadrează la clasa premium, dar are specificații bune și un preț rezonabil foarte apropiat de al plitelor pe gaz.

Aspect

Dimensiunea exterioară este de 580 mm pe 510 mm iar cea de instalare de 560mm pe 490 mm.

Plita are 4 ochiuri, 2 mari  și 2 mai mici pentru cafea, ceai sau preparate rapide. Zonele de gătire mari sunt dispuse în diagonală pentru a asigura un spațiu suficient oalelor de dimensiuni mari.

Ca la orice plită pe inducție, suprafața vitrată este ușor de curățat și își păstrează aspectul în timp.

Panoul de control este dispus în partea inferioară central și este relativ simplu de utilizat. Ba mai mult fiecare apăsare a touch-ului este însoțită de un semnal sonor pentru confirmarea setării.

plita pe inductie Beko HII64401AT pret si oferta

Funcții

Fiind vorba de o plită pe inducție, Beko HII64401AT are un randament ridicat de gătire. Se pornește plita, alegem zona de gătire pe care dorim să o utilizăm și apoi setăm nivelul de căldură cu tastele + sau -.

Pentru a fierbe apă rapid sau când e nevoie de o încălzire foarte rapidă , acest model are o funcție de suplimentare care poate fi activată prin apăsarea repetată a simbolului + până pe ecran este afișat P.

De asemenea , plita Beko HII64401AT vine cu gătire cronometrată pentru prepararea alimentelor într-un timp stabilit de noi. Setăm gradul de încălzire și timpul de preparare iar apoi ne putem vedea liniștiți de alte treburi.

Pentru a evita problemele, plita vine cu un sistem de blocare a touch-ului astfel că cei mici nu se pot juca la comenzi.

Manualul de utilizare îl găsiți aici.

Puterea totală a plitei este de 7200 w, iar eficiența energetică este una foarte bună. Zonele de gătit mari au 2300 w la putere maximă.

 

Că am ajuns și la preț, acesta este între 1100 – 1300  lei. Oferta variază de la magazin la magazin în funcție de ofertele disponibile. Este un preț bun pentru o plită pe inducție, care chiar dacă nu are foarte multe funcții asigură o gătire eficientă, un aspect elegant și vine de la un brand consacrat.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply