Masina de spalat vase Whirlpool ADGU872IX – review

Pentru cei care doresc o mașină de spălat vase parțial incorporabilă de 9 seturi, prezentăm astăzi Whirlpool ADGU872IX .

Aspect

Spre deosebire de alte modele , acesta este semi încorporabil . Asta înseamnă că va rămâne vizibil panoul de control și partea superioară a ușii mașinii de spălat vase .

Nu e neapărat un dezavantaj , partea vizibilă fiind de culoare negru lucios cu display-ul dispus central și grafica comenzilor fiind de culoare albă obținând un contrast plăcut ochiului .Dimensiunile acestui model sunt : lățime 45 cm, înălțime 80 cm și adâncime 51 ( partea care intră în blatul mobilei ).

Spațiul interior este bine gândit pentru vesela obișnuită .O problemă o pot pune oalele foarte mari care reduc foarte mult volumul de încărcare al coșului inferior . Dacă aveți multe astfel de vase ar fi mai bine să vă îndreptați către un model mai mare.

Pe panoul de comandă avem în partea stângă butonul On, tasta de selecție a programelor și tasta pentru încărcare pe jumătate ( utilă când avem puține vase de spălat). În partea dreaptă sunt tastele pentru începerea cu întârziere a programului , pentru blocare copii și tasta Pauză . Pe display este afișat timpul rămas până la terminarea spălării și alte informații .

masina de spalat vase Whirlpool ADGU872IX

Programe și funcții suplimentare

Whirlpool ADGU872IX este o mașină de spălat vase semi incorporabilă de ultimă generație . Pentru cele 9 seturi de veselă asigură programe de spălare si limpezire eficiente .

Avem programele : Intensiv, Normal, Eco ( cel mai eficient ) , Sticlă, program 1 Oră și program Rapid ( util pentru vase puțin murdare sau încărcături mai mici ).

Pentru oricare dintre programe se poate utiliza opțiunea pentru jumătate de încărcătură.

Programul Intensiv curăță foarte bine și vesela foarte murdară  și cu urme greu de îndepărtat cu alte programe . Cel pentru sticlă este la fel de bun , paharele ies foarte curate și fără pete . Programele scurte sunt gândite pentru clătirea și îndepărtarea murdăriei ușoare de pe vase , deci nu vă așteptați la minuni . De asemenea încercați să îndepărtați manual murdăria mare de pe vase precum și resturile , rezultatele vor fi mult mai bune .

Concluzie și preț

Acest model îmbină perfect utilitatea cu design-ul plăcut .

Consumul de apă este redus , programele de spălare curăță destul de eficient vasele iar prețul nu este exagerat pentru o semi încorporabilă. Nu are cel mai mare volum , dar spațiul interior este bine dimensionat .

Minusul principal îl reprezintă faptul că Whirlpool ADGU872IX nu are un program special pentru utilizarea tabletelor de curățare 3 în 1 , așa cum au alte modele superioare .

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply