Masina de spalat vase Whirlpool ADG6200 FD – review

Dacă doriți o mașină de spălat vase încorporabilă cu spațiu interior mare și la un preț rezonabil atunci ați putea alege modelul Whirlpool ADG6200 FD.

Dimensiunile exterioare ale acestui model sunt : înălțime 82 cm, lățime 59.7 cm și adâncime 55.5 cm.

Este complet incorporabila iar în partea superioară comenzile sunt de tip touch.

Modelul are capacitatea de 12 seturi asigurând spălarea tuturor vaselor folosite la un singur ciclu de spălare. Spațiul interior este generos pe 2 nivele , și este foarte adaptabil. Pentru tacâmuri există un suport special închis iar în partea inferioară încap fără probleme două oale foarte mari.

În utilizarea standard încap 12 seturi de veselă ( pahar, farfurie plată, etc) dar cum am mai zis interiorul este suficient de spațios pentru orice tip de vas.

Funcții

Whirlpool ADG6200 FD dispune de 5 programe de spălare a vaselor : delicat, rapid, program Bio/Eco, Intensiv și program prespălare pentru vasele murdare.

Cel mai lung este Intensiv care dezinfectează și curăță vesela la 65 de grade. Cel rapid spală la 45 de grade și are o durată de 30 până la 50 de minute.

Pe panoul de comandă,  Whirlpool ADG6200 FD are indicatori pentru sare și agent de clătire pentru a ști din timp să completăm.

De asemenea această mașină de spălat vase funcționează și cu tablete de spălare 3 în 1, funcția fiind activată prin apăsarea butonului dedicat.

Nu lipsește nici programarea întârziată, astfel că o putem seta să înceapă spălarea peste 2,4 sau mai multe ore.

Consum

Mașina consumă undeva la 12 litru per ciclu deci este economică, iar consumul anual mediu este de 289 kwh.

 

Concluzie

Per total mașina  Whirlpool ADG6200 FD are funcțiile și eficacitatea spălării peste medie. Poate nu e cel mai performant model, dar are programele de bază, un consum rezonabil și o capacitate interioară foarte bună. Nici prețul nu este exagerat pentru un produs Whirlpool, doar că dacă mai adăugăm 2-300 lei putem achiziționa un model mult mai performant. Depinde de bugetul alocat.

 

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply