Indesit BIAA 13P: O combină frigorifică spaţioasă şi cu un raport calitate-preţ bun

Aparatele frigorifice ne sunt indispensabile în acest moment, pentru că, fără ele viaţa noastră ar semăna ceva mai puţin cu ceea ce ştim acum. De aceea, toţi avem în bucătării un frigider sau o combină frigorifică, iar aceste aparate ne ajută să păstrăm alimentele şi să facem economii pentru că, fără ele produsele perisabile s-ar strica mult mai uşor. Dar atunci când achiziţionăm un aparat frigorific, ar trebui să ne gândim care sunt caracteristicile pe care le căutam, prin urmare, dacă ne dorim să avem mult spaţiu atât pentru alimentele congelate, dar şi pentru restul ar trebui să optăm pentru o combină frigorifică. Un astfel de aparat frigorific este şi Indesit BIAA 13P, despre care vom discuta în rândurile următoare.

Design şi compartimentare

Designul modelului Indesit BIAA 13P este unul minimalist, mânerele fiind încadrate în uşi, astfel că poate crea iluzia că ocupă ceva mai puţin spaţiu, lucru care ajută dacă aveţi o bucătărie ceva mai mică şi ar trebui să folosiţi fiecare centimetru de care dispuneţi. Culoarea albă face această combină frigorifică să fie uşor de integrat în orice bucătărie şi, în plus, îi poate oferi o notă de prospeţime, care nu strică niciodată.

Indesit BIAA 13P interior

Acest aparat frigorific Indesit BIAA 13P are parte de două uşi, lucru care indică faptul că frigiderul şi congelatorul sunt separate, astfel că fiecare îşi păstrează temperatură chiar dacă uşa celuilalt compartiment este deschisă. Frigiderul are un volum de 213 l şi este împărţit cu ajutorul a trei rafturi din sticlă securizată, la care se adaugă compartimentul de fructe şi legume care este format din două sertare, lucru care ajută la o păstrare mai igienică a alimentelor. Iar pe uşă găsim patru suporturi care ne ajută la o depozitare mai eficientă a sticlelor şi borcanelor.

În ce priveşte congelatorul, acesta are un volum de 90 de litri şi este împărţit în trei compartimente, cel din mijloc şi cel de jos fiind sertare care pot fi scoase. Iar primul compartiment, care este folosit pentru o îngheţare mai rapidă are o uşiţă rabatabilă.

Indesit BIAA 13P exterior

Tehnologie şi funcţii

Clasa energetică a modelului Indesit BIAA 13P este A+, aceasta fiind ok, dar ar fi putut fi chiar mai bună de atât, iar acest lucru ar fi însemnat o economie de energie electrică chiar mai mare decât cea posibilă acum, consumul anual fiind de 272 de kWh.

Sistemul de dezgheţare al frigiderului este unul automat, ceea ce înseamnă că veţi avea mai puţin de muncă în ce priveşte curăţarea aparatului. De asemenea, veţi avea parte de un sistem antibacterian care va preveni deteriorarea alimentelor înainte de vreme. Iar nivelul de zgomot este unul în limite, de doar 41 de dB.

Concluzii

Acest model de combină frigorifică de la Indesit vine la un raport calitate-preţ bun, iar atuurile sale îl fac recomandabil pentru oricine îşi doreşte un aparat frigorific care să aibă mult spaţiu pentru depozitare, atât în ce priveşte alimentele congelate, cât şi restul, care trebuiesc ţinute în frigider.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply