Hotpoint XH8 T4Z XOJZV: pur şi simplu, o combină spectaculoasă

Hotpoint este o firmă competentă când vine vorba de electrocasnicele mari. Aceştia au produse aflate la toate nivelurile de preţ, deci varietatea ofertelor vine şi ea ca un punct forte. De această dată vom vorbi despre un aparat premium, dar asta nu înseamnă că în catalogul firmei nu vei găsi şi modele mai ieftine şi mult mai uşor de cumpărat.

Design şi compartimentare

Hotpoint XH8 T4Z XOJZV este genul de combină frigorifică pe care o vezi din prima când intri într-un magazin (sau pe un site). Modul în care uşile sunt aşezate, plasarea panoului de control şi culoarea sunt elemente care o diferenţiază clar de tot ce mai există pe piaţă. Aşadar, din acest punct de vedere, poţi obţine un produs diferit, care va arăta excelent în bucătăriile moderne.hotpoint xh8 t4z xojzv deschisa

De asemenea, vorbim şi de un model destul de mare. Are în total 340 l, împărţiţi rezonabil între frigider şi congelator.

Aşadar, cel dintâi are 235 l şi cel din urmă 105 l, volum suficient pentru o familie cu până la 4 membri.

Când vine vorba de compartimentare, putem spune doar lucruri bune.

Frigiderul are trei rafturi din sticlă, două cutii pentru alimente proaspete, suport pentru sticle şi cinci răftuleţe pe uşă. Congelatorul are, în schimb, parte de o dispunere mai normală, cu trei compartimente, ca multe altele de pe piaţă.hotpoint xh8 t4z xojzv inchis

Funcţii şi tehnologii

Nu doar că aparatul arată bine, dar acesta îşi dovedeşte calitatea premium şi prin modul în care funcţionează.

Asta pentru că are tot felul de sisteme pentru circulaţia aerului care ţin mâncarea la temperatura perfectă.

Frigider tratat contra bacteriilor

Oxigenul activ distruge bacteriile şi mirosurile, iar, datorită sertarelor Ultra Fresh Crisper, alimentele din acestea rămân proaspete pentru un timp mai îndelungat.

Nu lipsesc nici funcţiile de super congelare şi super răcire, iar sistemul de răcire, atât pentru congelator, cât şi pentru frigider, este unul No Frost.

Aşa cum ştiţi, datorită acestuia nu se formează gheaţă pe pereţii combinei, ceea ce înseamnă că ea va răci mai bine şi mai eficient. Alimentele rămân mereu la temperatura optimă şi nici facturile la curent nu cresc prea tare.

Nu în ultimul rând, capacitatea de congelare este de 10 kg pe zi, dublă faţă de cea a altor modele la fel de mari, dar care folosesc tehnologii ceva mai simple.

Şi nu ar trebui să uităm nici de clasa energetică. Hotpoint au echipat acest model astfel încât el să se încadreze în clasa A+++ şi să aibă un consum de energie cât mai redus.

Concluzii

Hotpoint XH8 T4Z XOJZV este o combină completă şi, aşa cum spuneam şi mai sus, ar arăta foarte bine în orice bucătărie. Dacă ai noroc şi o iei la reducere, atunci investitia va fi cu atât mai bună. Ca aparat premium, merită să fie cumpărată şi cu siguranţă va fi de cea mai mare utilitate în casă.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply