Combina frigorifica Hotpoint XH8 T3Z XOJZV review

Acest model aredesign destul de inovator pe care îl exploatează pe cât se poate. Şi nu este nimic rău în asta, nu atât timp cât vin şi cu nişte dotări tehnologice pe măsură, aşa cum o arată Hotpoint XH8 T3Z XOJZV foarte bine. Nu doar că este una dintre cele mai arătoase combine de pe piaţă, dar este şi una dintre cele mai moderne.

Design şi compartimentare

Dacă aţi mai văzut câteva combine de la Hotpoint, există şansa de a mai fi întâlnit acest tip de design. Dacă nu şi vă raportaţi doar la produsele altor firme, chiar a unora cu un renume foarte bun, există şansa ca el să vă pară complet original şi, dacă ar fi fost primul pe care îl vedeam, la fel aş fi gândit şi eu. Creatorii săi au făcut o alegere foarte simplă în aparenţă, dar una care pare să prindă uşor şi să schimbe complet punctul de vedere. Plasarea panoului de control pe mânerul uşii este o alegere foarte inteligentă şi oferă un cu totul alt aer acestui model.Hotpoint XH8 T3Z XOJZV deschis

În plus, capacitatea acestuia este una atractivă. La 340 l, acesta nu este un model imens, dar oferă destul de mult spaţiu pentru nevoile unei familii medii. Partea de frigider are 235 l şi este împărţită prin intermediul a trei rafturi din sticlă care pot să fie ajustate. Apoi, nu ar trebui să uităm nici de cele două compartimente pentru alimente proaspete, legume, fructe sau brânzeturi, dar nici de rafturile de pe uşă. Congelatorul este păstrat la 105 l, un volum pe care cei de la Hotpoint îl folosesc de multe ori. Acesta este şi el împărţit în trei compartimente.Hotpoint XH8 T3Z XOJZV inchis

Funcţii şi tehnologii

Ca mai toate combinele de clasă premium, printre care se află şi aceasta, ea propune câteva elemente destul de clasice, dar, fără îndoială, binevenite. Aşadar, putem remarca sistemul full no frost, dar şi funcţia de dezgheţare automată, care te scapă de unele probleme pe tot parcursul anului (asta nu înseamnă că aparatul ar trebui să funcţioneze non-stop pentru câţiva ani). În plus, există şi un sistem interesant de circulaţie a aerului, ceea ce ajută pentru că păstrează prospeţimea alimentelor pentru un timp mai îndelungat. De asemenea, clasa energetică este cea mai bună, adică A+++, combina consumând sub 200 KW/an, ceea ce este nesperat de puţin pentru volumul ei.

Concluzii

Hotpoint XH8 T3Z XOJZV este una dintre cele mai bune combine frigorifice de pe piaţă şi, chiar dacă trebuie să plăteşti un anumit preţ pentru ea, nu se poate spune că nu îl merită. Este destul de mare, foarte modernă şi arată bine. Oferă cam tot ceea ce ţi-ai putea dori de la un aparat electrocasnic şi, dacă te afli în căutarea unui frigider aflat mult peste medie, acesta este cu siguranţă unul recomandat.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply