Hotpoint XH8 T2O XZH, combină frigorifică recomandată

Cred ca tuturor ne place sa avem o casa curata iar un aspirator este absolut necesar pentru a mentine curatenia.

Dintre toate tipurile de aspiratoare, am ales astazi sa vorbim despre cele cu spalare care au si filtrare prin apa.

De ce este recomandata cumpararea unui aspirator cu spalare si nu a unu aspirator normal? 

La aceasta intrebare o sa incercam sa raspundem in cadrul acestui articol, dar imediat dupa ce vom prezenta mai jos un top al celor mai bune astfel de modele, care vin cu un excelent raport calitate-pret.

Recomandari aspiratoare cu spalare

ZELMER 7920.0ST

Un aspirator cu spalare foarte popular. Accesorii multiple pentru diverse suprafete, aspirate umeda sau uscata si colectare lichide.

AQUAWELT ZELMER ZVC 762 ZK

Aspirare umeda sau uscata, colectare lichide, filtru HEPA lavabil. Accesorii pentru parchet si covoare.

ASPIRATOR ZELMER ZVC762SP

Filtru HEPA 10, putere 1700W, aspirare uscata si umeda cu colectare lichide.

De ce un aspirator cu functie de spalare?

Un aspirator cu spalare reuseste, de cele mai multe ori (depinde si de modelul pentru care optam) sa curete in profunzime mai multe tipuri de suprafete si de covoare.

De asemenea, este capabil sa scoata chiar si unele dintre cele mai dificile pete (in cazul in care in casa se afla persoane mai „neatente”).

In plus, persoanele care sufera de diferite alergii nu vor mai avea niciun fel de problema, putand chiar ele sa foloseasca aspiratorul.

Cum este posibil asa ceva? 

Deoarece in timpul evacuarii, aerul nu se va mai umple de praf precum se intampla in timpul folosirii unui aspirator conventional, clasic (stim – daca nu suferi de nicio alergie nu ai avut cum sa realizezi acest lucru).

De obicei oferta de astfel de modele de aspiratoare cu spalare nu este una foarte variata, existand un numar destul de restrans de aspiratoare cu spalare pentru uz casnic (in cazul in care urmarim cumpararea unui aspirator cu spalare profesional lucrurile se schimba putin, dar acelasi lucru este valabil si cand ne uitam la pret, cele profesionale fiind mult mai scumpe – preturile sar de 2500 lei in cazul celor mai bune).

Unul dintre marile avantaje pe care le ai atunci cand folosesti un astfel de aspirator consta in modul in care se ocupa de filtrarea aerului circulant, iar aici revenim la ideea de mai sus, potrivit careia este cea mai buna alegere pentru persoanele care sufera de alergii.

In plus, daca alegi un model ceva mai scump, de la un producator consacrat, atunci acesta va putea fi folosit cu succes pe un numar foarte mare de suprafete, pe langa diferitele tipuri de covoare si tapiterii acesta curatand si podelele, care pot fi din linoleum, piatra ori alte materiale.

Cum il alegi pe cel mai bun pentru tine?​

In mod normal, aspectele la care trebuie sa fii atent in momentul in care vrei sa cumperi un nou aspirator se aplica tuturor categoriilor si tipurilor (vezi aici mai multe informatii – sursa in lb. engleza), deoarece principiul de functionare nu difera foarte mult. Asadar, nu vom intra in foarte multe detalii privind acest aspect, deoarece credem ca esti deja la curent cu toate informatiile legate de alegerea unui nou aspirator de calitate.

 

Pe scurt, ​sunt patru mari criterii la care trebuie sa fii atent, si anume puterea, respectiv capacitatea de aspirare, eficienta energetica si nivelul de zgomot pe care il are aspiratorul respectiv.

In randul multor persoane exista o confuzie in ceea ce priveste puterea de aspirare, deoarece acestea considera ca puterea de aspirare a unui aspirator este data de numarul de Wati. Desi un sambure de adevar exista aici, nu reprezinta un criteriu definitoriu. Cel mai bine este sa te uiti pe eticheta acestuia, iar acolo o sa vezi care sunt suprafetele pentru care este potrivit, precum si eficienta pe care acesta o are. Asadar, puterea si capacitatea merg mana in mana si trebuie sa fii atent la ambele.

Legat de celelalte doua, ele sunt mai mult unele care tin de preferinte. Este de la sine inteles faptul ca ne dorim cu totii ca produsul electrocasnic pe care il cumparam sa nu fie un mare consumator de energie, deoarece in acest mod vom economisi o suma importanta de bani pe termen lung. Vestea buna este ca in momentul de fata cele mai multe dintre modelele prezente pe piata sunt unele foarte eficiente din punct de vedere al consumului energetic.

Acelasi lucru este valabil si in cazul nivelului de zgomot. Aici cu totii ne dorim unul dintre aceste aspiratoare cu spalare, unul cat mai silentios, mai ales daca avem o viata destul de ocupata si nu avem timp de aspirat decat la ore foarte tarzii, ori foarte devreme dimineata. Acest lucru putem spune ca devine un criteriu extrem de important in special atunci cand stai la bloc, iar vecinii tai nu sunt chiar unii foarte intelegatori, nu-i asa?

Care sunt cei mai buni producatori de aspiratoare cu spalare?

​In momentul in care iti doresti sa cumperi un produs, indiferent de care categorie vorbim, primul lucru pe care il faci este sa te interesezi de brandul respectiv, urmarind cometariile de pe forum ori de pe pagina oficiala a producatorului, iar acest lucru il faci in special atunci cand este vorba de o companie nu chiar atat de cunoscuta.

Asadar, aruncand o privire pe forum si facand o medie a aprecierilor primite, care crezi ca sunt cele mai bune companii care produc astfel de aspiratoare cu spalare?

Din cate se pare, un aspirator cu spalare Zelmer este cel mai cautat la momentul actual, dat fiind faptul ca de la acest producator vin multe modele cu un foarte bun raport calitate-pret, ceea ce le face foarte atragatoare pentru persoanele casnice.

Mai sunt desigur si altii, cel putin la fel de apreciati, ca de exemplu Philips, Delonghi, Vax, iar aici mai putem continua si cu alte exemple, dar ne vom oprim doar asupra celor pe care le recomandam

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply