Hotpoint ENBGH19223FW o combina imensă, de 450 l

Hotpoint ENBGH19223FW nu încearcă să fie una dintre cele mai moderne combine ale producătorului (deşi nu suferă chiar atât de mult nici la acest capitol). Totuşi, vine cu multe alte avantaje pe care încearcă să le exploateze aşa cum poate mai bine.

Design şi compartimentare

Aşa cum spuneam, aceasta nu este o combină care nu se remarcă. În primul rând, vei observa că este una cu adevărat mare. Apoi, există cele mai mari şanse să îţi sară în ochi şi faptul că este una destul de modernă.

Exteriorul său este de culoarea inoxului, are şi panou de control electronic, aşa că va fi greu să îi găseşti un defect din acest punct de vedere.Hotpoint ENBGH19223FW deschis

Aşa cum spuneam, acesta este un model masiv. Are aproape 2 m, este foarte lat şi volumul său ajunge la 450 l. Este o combină care ar trebui să fie cumpărată doar de către cei care au spaţiu pentru ea şi care au pentru ce să o folosească.

Dacă până acum te puteai plânge că nu ai găsit o combină cu un congelator cu adevărat mare, aceasta îţi oferă 148 l, valoare care poate să fie suficientă pentru orice persoană care caută un aparat frigorific mare.

 Frigiderul este şi el unul foarte mare, bineînţeles. Acesta are 302 l, însă, pentru unul atât de mare, partea mai proastă este că are doar 3 rafturi (mai apar însă şi compartimentul pentru legume şi fructe şi rafturile de pe uşă).Hotpoint ENBGH19223FW inchis

Funcţii şi tehnologii

Faptul că vorbim despre o combină mare nu este dublat şi de funcţiile acestuia. Este adevărat, aparatul are cam tot ceea ce îi trebuie, dar nu vine cu nimic în plus.

Se remarcă totuşi sistemul full no frost, dar lipsesc funcţiile care creau o circulaţie uniformă a aerului, specifice altor aparate premium de la Hotpoint. În plus, clasa energetică este doar A+.

Concluzii

În final, Hotpoint ENBGH19223FW este un model la care lucrurile bune le întrec fără îndoială pe cele mai puţin bune.

În primul rând, vorbim despre un aparat foarte încăpător şi acesta ar trebui să fie principalul motiv pentru a-l cumpăra. În rest, calităţile sale sunt uşor de dovedit, chiar dacă nu se ridică la nivelul altor modele ale firmei.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply