Hotpoint EBI 18220 F review

O combină frigorifică bună ?

Hotpoint este o firmă care a plusat foarte mult atunci când a venit vorba despre designul aparatelor frigorifice. Dar asta nu înseamnă totuşi că fiecare dintre modelele lor trebuie să fie unul high tech din acest punct de vedere.

Au şi aparate mai simple şi mai ieftine şi asta este foarte bine pentru că oferă fiecăruia şansa de a-şi cumpăra un model pe măsura posibilităţilor sale financiare.

Hotpoint EBI 18220 F nu este, aşadar, unul dintre produsele cu adevărat de top ale firmei. Dar asta nu înseamnă că nu vă puteţi aştepta la nişte lucruri bune de la el.

Design şi compartimentare

Deşi vorbim despre o combină cu exterior la culoarea inoxului (deci cu un aspect destul de profi), aceasta nu impresionează prin alte elemente de design.

 Totuşi, nu ar trebui să te aştepţi să aibă un panou de control foarte complicat, dozator de apă sau alte elemente mai deosebite. Aici depinde foarte mult şi de calităţile pe care le cauţi, pentru că persoana mai puţin interesată de design ar putea să fie cu adevărat impresionată de un astfel de model.Hotpoint EBI 18220 F deschis

Abia în interior putem vedea un mic afişaj electronic, dar acesta este situat destul de sus. Şi, dacă tot vorbim despre interiorul aparatului, este cazul să spunem şi că el are un volum de 283 l.

Partea mai puţin bună este că nu există o împărţire proporţională a celor două compartimente.

Aşadar, frigiderul (care are trei rafturi şi compartimente pentru legume şi fructe) are 210 l, ceea ce este destul de bine, însă congelatorul, deşi împărţit în trei compartimente, nu ajunge decât până la 73 de litri, relativ puţin.Hotpoint EBI 18220 F inchis

Funcţii şi tehnologii

În ciuda volumului mai redus (în special în cazul congelatorului), nimeni nu poate spune că modelul de faţă nu este unul bun.

Acesta are, în primul rând, un sistem full no frost, ceea ce înseamnă că nu se va depune gheaţă pe pereţii săi. În plus, sistemul de dezgheţare este automat, aşa că, până şi cea care apare (foarte puţină) dispare extrem de rapid.

 În final, o discuţie care se poate crea este cea legată de clasa energetică. O combină cu A+ este ok, dar nu se poate spune că e chiar cea mai bună. Însă, pentru mărimea ei, aceasta va consuma destul de puţin.

Concluzii

Hotpoint EBI 18220 F este un aparat care trece fără probleme de medie, dar nu este unul premium. Bineînţeles, dacă nu eşti pretenţios, acest lucru nu te va deranja în niciun caz, aşa că nu văd vreun motiv pentru a evita combina.

Are un raport calitate preţ decent şi oferă destul de multe motive pentru a o studia şi, cine ştie, pentru a o alege.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply