Hota KÜGERR A 100 – puternica si silentioasa

Un brand de electrocasnice mai puțin cunoscut la noi începe să câștige popularitate. Este vorba de Kugerr, iar astăzi vorbim despre hota incoporabila KÜGERR A 100 – un model ce se remarcă prin puterea mare de absorbție, un nivel de zgomot redus și un sistem de filtrare foarte eficient.

Aspect

Ca și aspect, Kugerr A 100 nu se diferențiază de alte hote – vorbim de un model telescopic ce se pretează la orice bucătărie. Hota este din inox iar panoul de comandă dispune de un afișaj digital și mai multe trepte de absorbție decât la alte modele. Inoxul este unul de calitate ce se curăță mai ușor și previne apariția zgârieturilor.

hota incorporabila silentioasa si puternica kugger a 100

Funcții

Kugerr A 100 este una din cele mai silențioase și puternice hote – cel puțin așa declară producătorul. Și poate are dreptate.

Hota are o capacitate de absorbție de până la 624 mc/h depășind categoric majoritatea hotelor telescopice de pe piață care ajung undeva pe la 450 mc/h. Astfel se pretează bucătăriilor de dimensiuni mari sau a celor open-space ( unde bucătăria are o zonă deschisă spre living).

Kugerr A 100 are nu mai puțin de 5 trepte de viteză dintre care 3 sunt pentru modurile silențioase. Știm cu toții că hotele sunt zgomotoase mai ales când au o putere mai mare de absorbție a aerului, dar în cazul hotei Kugerr lucrurile stau diferit.

Are un nivel maxim de zgomot de 62 db iar în modul silențios acesta coboară până la 32 db, adică sub zgomotul emis de un frigider de exemplu. O hotă incorporabila cu adevărat silențioasă.

Pe partea de filtrare, Kugerr A 100 vine cu filtre de aluminiu ce se pot spăla manual sau la mașina de spălat vase. Opțional se pot achiziționa și filtre de carbon pentru această hotă telescopică. Sistemul de filtrare devine astfel mult mai eficient.

De asemenea hota Kugerr A 100 are funcție de oprire automată și 5 ani garanție la motor.

Concluzie

Kugger A 100 este o hotă incorporabilă foarte bună, aspect ce reiese și din review-urile pozitive ale celor ce au cumpărat-o. Deși prețul este mai mare față de alte modele similare, puterea de absorbție maximă și nivel de zgomot foarte redus o plasează în topul preferințelor noastre. Dacă vrei o hotă de care să fii mulțumit, Kugger A 100 este o alegere perfectă.

 

Hota KÜGERR A 100 – puternica si silentioasa
Hota KÜGERR A 100 – puternica si silentioasa
AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply