Hansa OTS615IH, o hotă încorporabilă utilă, pentru cei cu un buget limitat

Un trend care a ajuns şi în România şi a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani în materie de bucătării este cel de încorporabile, acest lucru presupunând că toate aparatele electrocasnice să fie încadrate în mobilă care să le mascheze într-o bună parte şi să ofere un look unitar şi elegant. Iar cei care îşi doresc o bucătărie de încorporabile vor ajunge la un moment dat şi la cumpărarea hotei şi vor avea de unde alege, iar unul dintre modele este şi OTS615IH, care vine de la firma Hansa şi despre care vom discuta în continuare.

Aspect

Lookul nu este esenţialmente diferit faţă de a altor modele, mai ales dacă acestea sunt din aceeaşi gamă de preţ, acesta fiind destul de elegant, dar neieşind foarte mult în evidenţă, dar hota fiind din gama încorporabilelor nici nu avea nevoie. Materialul utilizat pentru realizarea acestui produs a fost inoxul, iar culoarea hotei este argintie, acestea reuşind să facă parte din acea notă de eleganţă despre care vă spuneam.

Hansa OTS615IH

Aceasta este şi de tip telescopic, adică ajunge la 42 de cm atunci când o utilizaţi, iar în restul timpului poate sta strânsă având cu 11 cm mai puţin, lucru ce va face ca aceasta să pară foarte mică şi să fie mai uşor de camuflat în interiorul bucătăriei de încorporabile. Dimensiunile acestei hote sunt 17.5 x 60 x 31/42 cm şi trebuie să fiţi atenţi la acestea atunci când cumpăraţi pentru a se potrivi cu lăcaşul aferent.

Funcţii

Această hotă vine cu un singur motor ce poate dezvolta o putere de 123 W, care desigur că ar fi putut fi mai mare, dar chiar şi aşa este foarte bine. Şi spunem acest lucru pentru că puterea maximă de absorbţie este una destul de mare, de 350 mc/h, lucru ce face ca atunci când foloseşti această hotă la puterea maximă să elimine destul de bine toate mirosurile şi aburii formaţi în timpul gătirii. Iar cele 3 trepte de viteză îl ajută pe proprietar să controleze mai bine hotă în funcţie de necesităţile sale. Un aspect pe care unii ar putea să îl considere un neajuns este numărul de dB, aceştia fiind 53, lucru care poate face hota să fie destul de zgomotoasă.

Acest aparat electrocasnic vine şi cu două filtre de grăsime realizate din aluminiu, care pot fi curăţate cu destul de mare uşurinţă. Mai are de asemenea şi două lămpi de 40 W care vor ajuta mai ales dacă plita este poziţionată într-un loc unde lumina nu ajunge cu mare uşurinţă.

Concluzii

Raportul calitate preţ la care vine acest produs este unul bun, care îl poate recomanda pentru doritorii de hote încorporabile telescopice, dar care nu sunt foarte pretenţioşi în privinţa zgomotului. Astfel că dacă vă aflaţi în căutarea unei hote puteţi să vă îndreptăţi şi spre Hansa OTS615IH.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply