Hansa OKP931GH, o hotă care elimină eficient aburul şi mirosurile

Hansa este o firmă de electrocasnice cunoscută pentru modelele lor relativ ieftine, dar de calitate. Cu toate acestea, brandul oferă şi modele ceva mai scumpe, dar şi mai avansate din punct de vedere tehnologic. Printre acestea se află şi hotele încorporabile şi, chiar dacă acestea nu ajung la un nivel de calitate premium, ele sunt suficient de bune pentru a putea mulţumi un cumpărător fără pretenţii exagerate.

Hansa OKP931GH este un astfel de model, care, pe lângă un nivel decent de funcţionalitate, se bucură şi de un aspect deosebit care il poate transforma într-o încântare în orice bucătărie.

hota incorporabila HANSA OKP931GH

Aspect

Această hotă este una încorporabilă, aşa că trebuie avut un minim de atenţie la cumpărare pentru ca ea să se potrivească în bucătărie. Dincolo de acest aspect însă, hota este probabil perfectă pentru orice bucătărie, chiar pentru cele mai moderne.

Este un model decorativ, care are şi un burlan cu utilitate, dar care şi oferă un design deosebit. În plus, în partea de jos aceasta are şi o suprafaţă de sticlă, ceea ce o face să atingă o lungime ceva mai mare decât cea obişnuită, de 90 cm. Cat despre control, acesta este mecanic şi se realizează prin patru butoane, trei pentru cele trei trepte de putere şi unul pentru iluminare, schema clasică a celor de la Hansa.

Funcţii

Dincolo de aspectul care este în mod cert deosebit, hota este una comună în ceea ce priveşte funcţiile. Nu are sisteme suplimentare, dar cele care există funcţionează la un nivel aflat peste medie. Aşadar, cele trei setări pentru putere oferă numărul optim din acest punct de vedere, puterea maximă a aparatului fiind de 270 W. Pe putere minimă, hota are o capacitate de absorbţie de 375 m cubi pe oră, iar aceasta poate să atingă un maxim de 548 metri cubi pe oră. Aşadar, din acest punct de vedere, puterea hotei este una aproape dublă în comparaţie cu alte modele, în timp ce preţul nu este cu foarte mult mai mare.

Filtrul pentru grăsimi este unul din clasa C, acesta putând să extragă grăsimi aproape în totalitate. Şi nu în ultimul rând, la orice aparat electrocasnic contează foarte mult şi eficienţa energetică. Pentru puterea ei destul de impresionantă, hota consumă doar 120 KW pe an, ceea ce reprezintă un număr mai mult decât decent, date fiind condiţiile.

Cu alte cuvinte, Hansa OKP931GH este un aparat de calitate, iar faptul că este încorporabil şi se bucură de un aspect deosebit îl poate transforma într-o ţintă pentru persoanele care se află în căutarea unui astfel de model pentru bucătăria lor. Cert este faptul că funcţionarea acestei hote poate să ajute pe oricine să scape de mirosurile şi aburul din bucătărie, chiar la putere mică hota eliminând o bună parte dintre acestea. Aşadar, este un produs care merită cumpărat, mai ales dacă luăm în considerare raportul calitate preţ.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply