Gorenje DFG602-ORA-S, hotă premium cu multe avantaje

Deşi nu sunt intraţi chiar de foarte mult timp pe piaţa din România, Gorenje şi-au propus, cel mai probabil, să rămână şi să convingă cât mai mulţi cumpărători că reprezintă o alegere foarte bună. Aceştia vin cu o ofertă diversă şi asta se observă foarte uşor şi la hote, unde sunt una dintre primele firme ca și număr de oferte de pe piaţă. Şi unul dintre modelele mai bune, dar şi cu un preţ ceva mai ridicat este Gorenje DFG602-ORA-S, o hotă telescopică destul de bună şi care cu siguranţă poate să fie de cel mai mare ajutor.

Aspect

Acest model nu este unul încorporabil, deşi dimensiunile sale sunt identice cu cele ale multor modele care sunt (lungimea este de 60 cm). Asta înseamnă însă şi că partea de sus, care este mai pătrăţoasă, este expusă vederii. Totuşi, hota mai recuperează la capitolul design pentru că este neagră şi destul de elegantă. În plus, pentru cei care se întreabă cum arată panoul de control, trebuie spus că modelul vine cu o schemă clasică, mecanică şi foarte uşor de folosit.

Gorenje DFG602-ORA-S

Funcţii

Aici hota începe să se prezinte cu adevărat deosebit. În primul rând, contează că ea poate să fie utilizată în două moduri. Tipul de funcţionare pe bază de extracţie este util atunci când se poate scoate un burlan prin perete, dar dacă asta nu este posibil, atunci hota poate să funcţioneze şi doar recirculând aerul până acesta scapă de mirosuri.

Aşadar, modelul este unul mulţifuncţional, dar şi cu performanţe bune. Hota este una cu trei trepte de putere, iar diferenţele dintre acestea sunt de luat în considerare. Aşadar, pe prima treaptă ea poate să extragă un volum de 279 mc/h, în timp ce pe ultima treaptă ajunge chiar la 400. Aşadar, hota este puternică şi nu prea ai ce să găteşti pentru ca ea să nu poată face faţă.

Sistemul dublu de funcţionare presupune şi utilizarea a două filtre antigrăsime. Pentru cel cu extracţie este nevoie de un filtru metalic şi pentru cel cu recirculare se foloseşte un filtru de carbon. Dacă cel metalic se scoate şi se curăţă, celălalt trebuie să fie înlocuit cam de două ori pe an. Totuşi, asta nu înseamnă că modelul nu este unul econom. Consumul de energie este suficient de redus pentru a nu se cunoaşte prea mult la factură, dar şi dacă luăm în considerare faptul că motorul este totuşi unul destul de puternic.

Concluzii

În comparaţie cu alte hote de nivel premium, Gorenje DFG602-ORA-S chiar îşi merită banii pentru că reuşeşte să aducă lucruri în plus. Aşadar, raportul calitate preţ este unul bun, iar hota are nişte calităţi pe care oricine şi le-ar putea dori. Şi cum singurul aspect negativ este că putea să fie mai mică, chiar nu putem să îi reproşăm mai nimic.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply