Gorenje DF9135X, o hotă încorporabilă mare, de 90 cm

Foarte multă lume îşi doreşte să aibă o casă ca în filme şi, prin urmare, şi o bucătărie din aceeaşi gamă. Şi, dacă este posibil, acestea să fie şi foarte mari, iar, în ce priveşte bucătăria, aceasta trebuie echipată şi cu electrocasnice pe măsură. Iar dacă reuşim să avem asemenea posesii, trebuie să ştim care ne sunt posibilităţile dintre care putem să alegem. Iar în cazul electrocasnicelor, mai ales dacă sunt încorporabile şi ne dorim să fie în acelaşi timp şi mari, gama este ceva mai restrânsă. Acest lucru este valabil şi pentru hotele încorporabile, care sunt ceva mai restrânse ca număr atunci când vorbim despre cele cu lungimea de 90 cm, dar unul dintre modelele care îndeplinesc acest criteriu este şi Gorenje DF9135X, despre care vom vorbi în continuare.

Aspect

Aspectul este unul obişnuit pentru produsele din gama de hote încorporabile, însă mai deosebită este lungimea care ajunge la 90 de cm. Hotele obişnuite au o lungime de 60 de cm, iar acestea se potrivesc în bucătăriile de încorporabile care sunt cele mai căutate. Aşadar, trebuie foarte multă atenţie atunci când vă alegeţi atât hota, dar şi restul încorporabilelor, pentru că acestea trebuie să se potrivească perfect în spaţiile în care urmează a fi încadrate.

Gorenje DF9135X

Culoarea este inox şi este dată de materialul utilizat în construcţia acestui model, iar acestea îi oferă o notă distinctă modelului, făcându-l unul plăcut privirii. Iar faptul că este de tip telescopic face să fie destul de uşor de mascat atunci când nu este pusă în funcţiune.

Funcţii

Această hotă are un singur motor, dar care reuşeşte să creeze o putere de 250 W, care poate fi transformată într-o capacitate de absorbţie maximă de 618 mc/h, ceea ce este destul de mult în comparaţie cu alte hote şi mai ales dacă ne gândim la preţul la care vine. De asemenea, mai există şi trei trepte în ceea ce priveşte capacitatea de absorbţie, prin intermediul cărora proprietarii îşi pot alege ceea ce le este de mai mare folos în acel moment. Dar aceasta poate fi folosită atât pentru extragerea aerului, cât şi pentru recircularea acestuia, însă trebuie ştiut faptul că, atunci când este vorba de recirculare, capacitatea de absorbţie scade destul de mult.

Aceasta mai are şi două becuri cu halogen ce pot ajuta în momentul în care utilizaţi plita, mai ales dacă aceasta se află într-un loc în care lumina nu ajunge foarte bine. Iar filtrele de grăsime din aluminiu pot fi curăţate foarte uşor şi poate fi utilizată şi maşina de spălat vase pentru această operaţiune.

Vezi mai multe modele aici

Concluzii

Chiar dacă este o hotă ce are şi minusuri, are şi multe atuuri care o fac potrivită pentru cei care au nevoie de o hotă încorporabilă mare, de 90 cm, iar în plus raportul calitate preţ este unul excelent care o recomandă din start.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply