Gorenje DF 6116E, hota utilă în orice bucătărie, la un preţ foarte bun

Gospodinele ştiu cât de utilă poate să fie o hotă în orice bucătărie, aceste aparate protejând mobila de abur şi întreaga casă de mirosurile neplăcute care pot să apară. În plus, nici nu trebuie să faci o investiţie foarte mare dacă vrei o hotă bună, chiar una încorporabilă. Gorenje DF 6116E este un model care demonstrează foarte bine acest lucru, alăturând unui preţ destul de mic şi o calitate de luat în considerare.

Aspect

Hota este una destul de mică, măsurând doar 60 de centimetri în lungime. Cu toate acestea, are o carcasă metalică şi partea din faţă este construită din oţel inoxidabil, ceea ce îi conferă un aspect cât de cât premium. Mai mult decât atât, fiind un model telescopic şi încorporabil, beneficiază de un design discret, care se potriveşte bine în orice bucătărie. Din păcate însă, nu se poate spune că excelează din prisma accesoriilor cu care este livrată. Mai exact, aceasta nu vine şi cu burlan, care trebuie cumpărat separat, fiind astfel nevoie de o nouă investiţie pe lângă cea pentru cumpărarea hotei.

Gorenje DF 6116E

Funcţii

Această hotă, găsindu-se la un preţ nu foarte ridicat, nici nu oferă mai multe utilităţi decât o face una obişnuită, dar măcar o face la un nivel superior.

Cel mai important aspect al său este că are două motoare, fapt care îi creşte destul de mult puterea de absorbţie, cel puţin în comparaţie cu alte hote din clasa ei de preţ. Are trei trepte de putere şi un control mecanic, deci este şi extrem de uşor folosit. Oricum, pe treapta cea mai mică are o capacitate de absorbţie de 224 mc/h, iar aceasta poate să crească până la 384 mc/h pe treapa cea mai mare. Totuşi, pentru un utilizator normal, cel mai probabil, nu va fi prea des nevoie de a folosi hota la o capacitate mai mare decât cea minimă, aceasta absorbind eficient mirosurile şi aburul chiar şi aşa.

În plus, are şi un filtru de grăsimi metalic, de clasa D. Acesta asigură eliminarea grăsimilor şi poate să fie curăţat cu mare uşurinţă, schimbarea fiind foarte puţin probabilă, chiar şi pentru câţiva ani. Partea mai puţin bună este că hota este zgomotoasă pe ultimul nivel. Atunci când are ambele motoare pornite va fi mai greu să te înţelegi cu cineva dacă stai lângă, dar, aşa cum spuneam, nu va fi nevoie prea des de aşa ceva. Consumul energetic anual este de 172 kW, dar cel mai probabil va fi mai scăzut, pentru că nimeni nu găteşte în fiecare zi cu hota pornită.

Concluzii

Pentru preţul cerut, Gorenje DF 6116E se descurcă foarte bine şi este un produs foarte util. Poate să fie montată în orice bucătărie de încorporabile şi va arăta bine, făcând o treabă excelentă în acelaşi timp.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply