Electrolux EN3886MOX: O combină frigorifică cu un look deosebit şi funcţii pe măsură

Când avem o familie mai numeroasă sau obişnuim să facem rar cumpărături, iar în acel moment ne hotărâm să cumpărăm foarte multe alimente care au nevoie să fie depozitate în frigider sau congelator, atunci ar trebui să ne orientăm spre o combină frigorifică dacă vrem să ne achiziţionăm un nou aparat frigorific. Un astfel de produs este şi modelul Electrolux EN3886MOX despre care vom vorbi în continuare.

Design şi compartimentare

Designul modelului Electrolux EN3886MOX este unul foarte bine realizat, finisajele oferind oricărei bucătării în care s-ar afla o notă de profesionism, dar şi de elegantă. Prin urmare această combină frigorifică vă va atrage atenţia din prima şi va face o impresie deosebită asupra dumneavoastră. Culoarea exterioară este inox, aceasta fiind dată de materialul de construcţie, care este inoxul inoxidabil. În plus, acesta are o calitate foarte dorită atunci când este încorporat în electrocasnice şi anume finisajul anti-amprentă care previne rămânerea urmelor pe suprafaţa lor.

Electrolux EN3886MOX interior

Frigiderul are un volum de 258 de litri, iar congelatorului îi revin 92 de litri din total. Primul este împărţit cu ajutorul a trei rafturi din sticlă securizată şi a unui raft special creat pentru depozitarea sticlelor, dar acestea pot fi scoase şi aranjate după bunul plac. Astfel că acel raft pentru sticle poate să fie scos din frigider când nu vă este de folos. La acestea se adaugă compartimentul pentru fructe şi legume, dar şi patru suporturi care sunt plasate pe uşă şi care ajută la o mai bună aranjare a sticlelor şi borcanelor.

Congelatorul dispune de trei compartimente, dintre care cel din mijloc este ceva mai mare decât restul pentru a face mai uşoară depozitarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care au nevoie de congelare.

Electrolux EN3886MOX consum

Tehnologie şi funcţii

Clasa energetică a produsului Electrolux EN3886MOX este A++, iar ca să fim sinceri aceasta ar fi putut fi mai bună pentru preţul care este plătit pentru acest produs. Dar chiar şi aşa, această combină frigorifică va consuma într-un an aproximativ 252 kWh, cifră care este destul de bună pentru un produs de care are această mărime.

Vom găsi la combina frigorifică Electrolux EN3886MOX un sistem automat de dezgheţare atât pentru frigider, cât şi pentru congelator, funcţia de super-congelare la congelator şi cea de MultiFlow la frigider. Super-congelarea ajută, mai ales când dorim să congelăm o cantitate mare de alimente în timp cât mai scurt, iar funcţia MultiFlow asigură păstrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp, deoarece asigură aerisirea şi umezeala constante în întreg frigiderul.

Concluzii

Chiar dacă preţul acestui produs este unul destul de mare, cei care au un buget pe măsura îşi pot achiziţiona această combină pentru funcţiile şi tehnologiile de care aceasta dispune. Acestea întrecându-le pe cele care le găsim la alte combine frigorifice care vin la un preţ mai mic. Aşadar, dacă vă doriţi un aparat frigorific spaţios şi care să vă asigure că alimentele depozitate în acesta se vor păstra în aceeaşi condiţie pentru mai mult timp, ar trebui să vă orientaţi spre acest model de la Electrolux.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply