Electrolux EN3854MOX, o combină frigorifică elegantă şi modernă

Unul dintre aparatele electrocasnice de care avem absolută nevoie în bucătărie este frigiderul, care poate fi înlocuit, după preferinţe şi posibilităţi, de o combină frigorifică. Dar orice ne-am decide să alegem cel mai important este ca aceasta să se potrivească necesităţilor noastre, prin urmare atunci când ştim că dorim să depozităm multe produse congelate pentru o perioadă mai mare de timp este mai bine să alegem o combină frigorifică. Iar în această categorie se află şi produsul pe care îl vom analiza în cele ce urmează, acesta fiind Electrolux EN3854MOX.

Design şi compartimentare

Designul este unul elegant cu finisaje care cu siguranţă vor atrage privirile tuturor celor care vor trece prin bucătăria celor care au în posesie această combină frigorifică de la Electrolux. Culoarea inox este foarte potrivită pentru cei care îşi doresc o bucătărie cu note accentuate de modernitate.

Electrolux EN3854MOX

Volumul total al acestei combine frigorifice este de 357 de litri, dintre care 265 de litri îi revin frigiderului, iar restul de 92 ajung la congelator. Aceste cifre arată că volumul produsului este unul destul de mare şi este potrivit pentru o familie destul de mare, care obişnuieşte să păstreze multe produse în frigider şi congelator.

În cazul congelatorului vom găsi trei compartimente, două mari şi unul mai mic, însă probabil că ar fi mers o compartimentare chiar mai detaliată, în care să avem patru sau cinci astfel de spaţii, însă este bine şi aşa. Dar în cazul frigiderului compartimentarea este realizată cu mai multă atenţie, astfel că avem trei rafturi din sticlă securizată, un compartiment de fructe şi legume, dar şi un raft pentru sticle, ceea ce este un plus. De asemenea vom găsi pe uşă patru compartimente care ne ajută în special la depozitarea sticlelor şi a borcanelor.

Electrolux EN3854MOX consum

Tehnologie şi funcţii

Clasa energetică este una foarte bună, A++ care duce la un consum de doar 254 kWh pe an, aceasta fiind o cifră foarte bună pentru un produs cu un asemenea volum şi funcţii.

Controlul temperaturii se realizează în mod digital, iar sistemul de răcire No Frost se regăseşte atât la frigider, cât şi la congelator, ceea ce face ca gheaţa să nu se formeze pe pereţii interiori ai produsului. De asemenea, regăsim şi sistemul automat de dezgheţare atât în cazul frigiderului, cât şi a congelatorului, ceea ce este un mare avantaj.

Lumina este una specială, cu LED, care ajută foarte mult la crearea unei vizibilităţi foarte bune asupra tuturor alimentelor din frigider. Iar funcţiile de super răcire şi super congelare sunt extrem de utile atunci când este necesar ca o cantitate mare de alimente să fie puse la păstrare.

Concluzii

Această combină frigorifică de la Electrolux vine la un raport calitate preţ bun, iar eleganţa produsului sigur va atrage multe priviri. Însă aspectele cele mai importante sunt cele legate de funcţii, care pot mulţumi multe persoane, chiar şi pe cele care sunt mai exigente.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply