Electrolux EN3853MOX: Combina frigorifică modernă, care merită încercată

Dacă te uiţi în ansamblu la toate aparatele frigorifice ale celor de la Electrolux, vei vedea că au atât modele mai ieftine, cât şi unele de calitate mai apropiată de cea premium. Rămânând la cele din urmă, un lucru bun este ca firma încearcă să le ţină şi pe acestea la un nivel de preţ cât mai rezonabil, astfel încât cumpărătorii români să aibă şi ei şansa de a cumpăra o combină bună, pe care să nu dea multe mii de lei. Acesta este cazul lui Electrolux EN3853MOX, o combină care face parte dintr-o serie foarte bună, fiind unul dintre modelele de top din cadrul acesteia.

Design şi compartimentare

Modelul Electrolux EN3853MOX, fiind unul ceva mai special, are parte de un design impecabil, cu nuanţe minimaliste. Aşadar, exteriorul este din inox anti-amprentă şi aceasta nu este doar o promisiune în van. Astfel, oricât de des vei atinge combină, nici o urmă nu se va cunoaşte. Şi chiar dacă modelul nu are şi un afişaj special sau un panou de control digital, tot arată suficient de bine pentru a fi luat în calcul.

Electrolux EN3853MOX

Un alt avantaj important este volumul destul de mare. La 357 de litri cât are, probabil că un astfel de aparat va fi de ajuns pentru orice familie de până în patru sau cinci membri. Frigiderul este foarte mare, de 256 l şi, spre deosebire de alte modele care aveau doar două rafturi, acesta vine cu trei, la care se adaugă, în mod aşteptat, compartimentul pentru legume şi fructe şi rafturile de pe uşă.

Nici congelatorul nu se lasă mai prejos, având 92 de litri şi trei compartimente, fiecare cu uşa lui.

Funcţii şi tehnologii

Ceea ce este cel mai important la un aparat frigorific modern este modul său de dezgheţare şi din acest punct de vedere Electrolux EN3853MOX stă foarte bine. Atât frigiderul, cât şi congelatorul au sisteme automate, iar faptul că este prezent şi sistemul No Frost face ca gheaţa să nu se depună în nişte cantităţi chiar atât de mari pentru a crea probleme.

O altă funcţie deosebită pe care am observat-o şi la alte produse de la Electrolux este TwinTech FrostFree cu FreeStore, prin care se reglează nivelul de umiditate din frigider, pentru ca alimentele să îşi menţină gustul original pentru un timp cât mai îndelungat. La toate acestea se adaugă clasa energetică A++, care aduce cu sine un consum de 240 kw/an, ceea ce e un nivel extrem de bun pentru un model mare aşa cum este acesta.

Concluzii

Chiar dacă nu este cea mai ieftină combină frigorifică de pe piaţă, Electrolux EN3853MOX ar putea să fie, fără urmă de îndoială, o achiziţie interesantă pentru orice cumpărător. Fiind mare şi modernă, raportul calitate preţ tot vine ca unul excelent şi pentru acest lucru primeşte puncte în plus.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply