Electrolux EN3852JOW, o combină frigorifică mare, cu multe funcţii moderne

Combinele frigorifice au început de ceva timp să înlocuiască clasicele frigidere, astfel că acum majoritatea oamenilor au în bucătărie un astfel de aparat care să ajute la păstrarea alimentelor. Şi cum mulţi dintre noi fac cumpărăturile ceva mai rar asta înseamnă că avem nevoie de mai mult spaţiu pentru a le păstra. Iar dacă obişnuim să cumpărăm şi ceva carne sau produse congelate pe care nu intenţionăm să le folosim imediat ne trebuie şi destul de mult loc pentru a le putea depozita, astfel că o combină frigorifică devine o necesitate. Iar despre o combină frigorifică vom vorbi şi în continuare şi anume Electrolux EN3852JOW.

Design şi compartimentare

Designul este unul care exprimă foarte bine combinaţia dintre clasic şi modern, iar acest lucru este evidenţiat prin faptul că este folosit albul în exterior şi în acelaşi timp pe uşă frigiderului există ecranul LCD. Prin intermediul acestuia poate fi reglată temperatură atât pentru frigider, cât şi pentru congelator.

Electrolux EN3852JOW interior

Volumul frigiderului este de 265 de litri, iar cel al congelatorului ajunge la 92 de litri, aşadar va exista suficient loc pentru a putea păstra foarte multe alimente în această combină frigorifică. Frigiderul este împărţit cu ajutorul celor trei rafturi din sticlă securizată la care se adaugă şi suportul din metal pentru sticle, dar acesta poate fi scos dacă nu doriţi să îl utilizaţi la un moment dat. De asemenea mai există şi compartimentul pentru fructe şi legume care este împărţit în două pentru a putea profita de o păstrare mai igienică. Iar pe uşă putem să găsim cele patru suporturi care nu ajută la o aranjare mai bună a sticlelor şi borcanelor.

Electrolux EN3852JOW consum

Tehnologie şi funcţii

Clasa energetică este A+, iar adevărul este că aceasta putea fi mai bună de atât, dar dacă ne uităm şi la restul funcţiilor ne dăm seama că ar fi trebuit să plătim puţin mai mult pentru a obţine şi acest avantaj.

Sistemele de răcire atât al frigiderului, cât şi a congelatorului sunt de tipul No Frost, astfel că gheaţa nu se va depune pe pereţii interiori ai aparatului. În plus, găsim şi sisteme de dezgheţare automată pentru ambele compartimente, astfel că nu trebuie să ne facem griji în legătură cu gheaţa pentru că aparatul va face toată treaba în locul nostru. Sistemul TwinTech FrostFree asigură proprietarul de faptul că umiditatea va fi constantă în frigider şi că nu există riscul ca alimentele să se deterioreze.

Concluzii

Acest produs vine cu un raport calitate-preţ bun, care îl recomandă pentru clienţii care îşi doresc un aparat frigorific mare şi modern. Controlul digital al combinei frigorifice împreună cu sistemele de dezgheţare automată şi răcire No Frost uşurează treaba proprietarilor şi îi face să nu mai fie preocupaţi de problema gheţii din interiorul aparatului.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply