Electrolux EN3601MOW: O combină frigorifică ingenios compartimentată

Dacă acum douăzeci de ani aveam frigiderele simple, acum acestea sunt, pentru cei mai mulţi dintre noi, de domeniul trecutului. Astfel că, în prezent preferăm să cumpărăm combine frigorifice, asta pentru că acestea au un avantaj major în faţa frigiderelor obişnuite şi anume spaţiu mare de depozitare, atât pentru frigider, cât şi pentru congelator. Aşadar, este lesne de înţeles de ce vom prefera o combină frigorifică în locul unui frigider, mai ales dacă obişnuim să păstrăm alimente congelate pentru mai mult timp. Un astfel de produs este şi cel despre care vom vorbi în continuare, adică modelul Electrolux EN3601MOW.

Design şi compartimentare

Designul modelului Electrolux EN3601MOW este unul obişnuit pentru categoria din care face parte acest produs, astfel că nu se poate spune că va crea un efect de wow în bucătăria dumneavoastră. Dar, cei mai mulţi dintre noi nici nu caută ăsta, iar pentru aceştia, această combină frigorifică este una foarte bună. Culoarea albă îi dă o notă aparte de eleganţă şi o ajută să se integreze minunat în orice bucătărie.

Electrolux EN3601MOW interior

Frigiderul şi congelatorul sunt separate, aşa cum se întâmplă la majoritatea combinelor frigorifice, primul aflându-se în partea de sus, iar cel de-al doilea în cea de jos. Frigiderul are un volum de 226 de l, iar congelatorul are parte de 111 l, astfel că există suficient spaţiu pentru a depozita foarte multe alimente, fie că sunt congelate sau nu.

Frigiderul este împărţit cu ajutorul a două rafturi din sticlă securizată la care se adaugă un suport pentru sticle care poate fi plasat ca un simplu raft. Pe lângă acestea, mai există şi un suport de fructe şi legume care este împărţit în două, fapt ce permite o depozitare mai eficientă pentru că aceste două categorii pot fi separate. Iar suporturile de pe uşă, trei la număr, ajută la depozitarea sticlelor, borcanelor şi ouălelor. În cazul congelatorului există trei compartimente, astfel că păstrarea şi aranjarea alimentelor se face mai uşor.

Electrolux EN3601MOW exterior

Tehnologie şi funcţii

Clasa energetică a modelului Electrolux EN3601MOW este A++ ceea ce face ca acest aparat, chiar dacă este mare să consume doar 242 kWh/an, astfel că puteţi face economii în ceea ce priveşte energia electrică. Lumina LED care există în interior asigură o bună iluminare, astfel că puteţi vedea foarte bine şi alimentele care se află mai jos sau în spatele altora. Iar nivelul de zgomot este unul redus, de doar 40 dB, ceea ce înseamnă că produsul nu va fi deranjant nici pentru cei foarte sensibili la zgomot.

Concluzii

Această combină frigorifică Electrolux EN3601MOW vine la un raport calitate preţ ok, ceea ce o recomandă pentru cei care îşi doresc un astfel de produs care să îşi facă treaba bine şi să nu consume foarte multă energie electrică. În plus, compartimentarea este una gândită foarte bine, astfel că alimentele cele mai sensibile, aşa cum sunt fructele şi legumele nu se vor contamina nici între ele, dar nici cu restul produselor aflate în interiorul frigiderului.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply