Electrolux EN3452JOW, o combină frigorifică spaţioasă şi eficientă

Aparatul frigorific, indiferent dacă este un frigider sau o combină frigorifică, este nelipsit din orice casă şi asta pe bună dreptate, deoarece stilul nostru de viaţă din acest moment nu ne mai permite să avem o dietă echilibrată în lipsa unui astfel de aparat. Iar dacă obişnuim să facem cumpărături mai rar, de exemplu o dată pe săptămână, nu am avea cum să păstrăm toate produsele într-o stare bună dacă nu ar exista aparatele frigorifice. Cel mai adesea, în ultimul timp, lumea cumpără tot mai mult combine frigorifice, asta pentru că oferă mai mult spaţiu de depozitare, mai ales pentru alimentele congelate, lucru care nu se întâmplă în cazul frigiderelor clasice. Un astfel de produs este şi cel despre care vom vorbi în continuare, Electrolux EN3452JOW.

Design şi compartimentare

Designul este unul destul de classic pentru combinele frigorifice, mânerele sunt exterioare, astfel că prinderea va fi mai uşoară şi nu se va depune mult efort, iar acest lucru este foarte util când se aşează ceva în frigider sau congelator. Culoarea albă a aparatului face posibilă integrarea armonioasă a acestuia în orice bucătărie.

Electrolux EN3452JOW interior

Aparatul are un volum total de 318 l, dintre care 226 l îi revin frigiderului, iar restul de 92 l sunt ai congelatorului. Frigiderul este împărţit cu ajutorul celor două rafturi din sticlă securizată, la care se adaugă raftul special pentru sticle. În plus vom găsi şi compartimentul pentru fructe şi legume, care este împărţit în două astfel că putem să punem separat legumele şi fructele, iar acest lucru poate duce la o igienizare mai bună a alimentelor. De asemenea găsim suporturile de pe uşă, care sunt în număr de 3, dar o mică problemă este reprezentată de faptul că în suportul pentru sticle nu încap cele înalte. Congelatorul are parte de trei compartimente, cel din mijloc fiind ceva mai mare, astfel permiţându-se congelarea alimentelor mai mari.

Electrolux EN3452JOW consum

Tehnologie şi funcţii

Clasa energetică a acestei combine frigorifice este A+, aceasta putând fi mai bună decât atât, însă chiar şi aşa aceasta reuşeşte să consume mai puţin decât ar fi făcut-o o combină frigorifică asemănătoare dar cu clasa energetică A.

Tehnologia TwinTech FrostFree asigură un nivel optim de umiditate, astfel că alimentele îşi vor păstra prospeţimea pentru o perioadă mai lungă de timp. Găsim sisteme de dezgheţare automată, atât pentru frigider, cât şi pentru congelator, lucru care îi va bucura cu siguranţă pe proprietari. De asemenea găsim şi funcţia de super-congelare, care este extrem de utilă atunci când se doreşte congelarea unei cantităţi mai mare de alimente într-un timp cât mai scurt.

Concluzii

Acest model de la Electrolux vine la un raport calitate preţ ok, chiar dacă are şi unele neajunsuri acestea nu sunt suficient de mari pentru a pune în umbră atuurile. Astfel că această combină frigorifică este recomandată celor care îşi doresc una nouă şi vor ceva de calitate, care să vină la un preţ ok.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply