Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC review

Fie ca achizitionati Arctic AROIM24500BC la pret intreg sau beneficiati de o reducere, pretul platit este unul justificat pe deplin. Poti verifica AICI daca mai este la reducere.

2.7 Total Score

User Rating: 2.67 (21 votes)

Aspect

Spre deosebire de alte produse Arctic, acest cuptor arată foarte bine. Culoarea neagră este una apreciată de obicei și se potrivește în bucătăriile cu aspect modern. Display-ul digital completează cumva acest design și ne îndepărtează puțin de originile acestui brand consacrat pentru produsele sale ieftine. Într-un cuvânt, un cuptor autohton care nu face rabat la design.

Volumul interior este de 71 litri, destul de mare pentru orice preparat vrem să gătim.

Cuptorul este ușor de programat cu ajutorul celor 3 butoane : unul pentru programul de gătire, altul pentru temperatură și ultimul pentru a selecta durata preparării mâncării.

Funcții

Arctic a încercat să producă un cuptor încorporabil ieftin și bun și se pare că s-au apropiat de acest ideal. Cuptorul are cam toate programele și funcțiile pe care le găsim la modele mai scumpe.

Are 12 programe de gătit și convecție. Ba mai mult, are și gătire 3D o funcția care asigură o încălzire uniformă în tot interiorul cuptorului și te lasă să prepari mai multe feluri simultan. Nu mai pierzi timp gătind rețetele pe rând, mai ales dacă ai musafiri.

Mai amintim de programele: ventilație cu aer cald Eco, static sau grill cu ventilație, dar și programul rapid pentru pizza.

Practic, găsești toate programele de care ai nevoie indiferent ce îți place să gătești iar în plus ai și un program pentru decongelare. Așadar poți renunța la decongelarea în apă sau la cuptorul cu microunde, care nu sunt atât de eficiente.

Curățare și consum

Și aici Arctic ne surprinde. Deși multe modele ieftine nu au sisteme de autocurățare, acest cuptor vine echipat cu Self Clean prin sistemul catalic. Astfel nu prea necesită întreținere, poate doar în partea inferioară trebuind șters.

Cuptorul are clasa de eficiență energetică A+. Așadar, o altă bilă albă pentru acest cuptor electric destul de ieftin.

 

Concluzie

Nu aș vrea să aduc o odă acestui cuptor de la Arctic dar toate caracteristicile sale și nota de 4,78 din 286 de review-uri pe eMag sunt destule dovezi ca să îl clasificăm ca unul din cele mai bune și ieftine cuptoare încorporabile electrice.

Din review-urile utilizatorilor reiese că:

 • se încălzește rapid la temperatura dorită
 • gătește foarte bine mai multe feluri simultan
 • coace excelent cozonaci și alte preparate asemănătoare
 • se curăță foarte ușor.

Iar la acest moment, Arctic AROIM24500BC costă în jur de 800 de lei pe eMag – un preț mai mic ca al unui aragaz clasic fără funcții. Un best deal zicem noi.


 

2.7 Total Score

User Rating: 2.67 (21 votes)
2.7 Total Score

User Rating: 2.67 (21 votes)
Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC review
Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC review

AdminWH
4 Comments
 1. Spuneti ca functia de curatare catalitica transforma mizeria in scrum prin apasarea unui buton. Care este acel buton? Eu nu l-am gasit. Va rog sa ma lamuriti, deoarece am cumparat produsul si in baza recomandarilor acestui site.

  • Buna ziua. Se pare ca s-a strecurat o greseala in redactarea recenziei si va multumim pentru semnalare. Acest cuptor are functia de curatare catalitica. Peretii interiori sunt acoperiti cu un email catalitic, care au proprietatea de a se autocurata prin absorbtia si conversia in vapori si dioxid de carbon a grasimii scurse, fara a fi nevoie de interventia dvs.

 2. Buna ziua
  Îmi puteti spune va rog cum se stinge lampa cuptorului cind nu il folosesc?
  Sai asa ramîne , permanent aprinsa?

  Leave a reply