Cuptor electric Hotpoint FK736JCX/HA – prezentare

Hotpoint (Ariston) este un brand puternic pe piața electrocasnicelor . Daca aveți în plan să achiziționați un cuptor încorporabil electric de calitate atunci modelul FK736JCX/HA ar putea fi o alegere potrivită.

FK736JCX/HA cuptor incorporabil de la Ariston

Aspect

Partea frontală a cuptorului încorporabil este în proporție de 80 % din sticlă fumurie combinată cu inox anti-pată . Asta înseamnă ca nu se pătează atât de ușor și este mai facil de întreținut . Inoxul are o tentă argintiu deschis ce contrastează bine cu geamul fumuriu .  Butoanele de control sunt retractabile ceea ce ajută la potrejarea lor .

FK736JCX/HA inox anti-pata

Acest model are și display digital cu ajutorul căruia setăm timpul de gătire sau putem stabili ora la care să se finalizeze preparatul . Volumul interior este de 59 de litri și considerat unul mediu.

Funcții

Hotpoint FK736JCX/HA este un cuptor încorporabil  cu programe de gătire standard și câteva suplimentare : program standard ( fripturi ,etc )  , program pentru gătirea simultană a două preparate , program de pizza , grill , program de coacere ( prăjituri, etc ) si program grill cu ventilație .

Sunt acoperite majoritatea preparatelor iar gătirea este corectă .

Acest cuptor încorporabil electric are și funcție de auto curățare catalitică . Are trei panouri catalitice ( pe laterale și pe partea spate ) care fac ca această opțiune să fie foarte eficientă .

autocuratare cuptor Hotpoint FK736JCX/HA

Dacă e sa vorbim de consumul de curent electric , cuptorul Hotpoint ( Ariston) FK736JCX se încadrează în clasa A de eficiență cu 0,85 kWh / oră în modul convecție .

Concluzie și preț

Avem un cuptor încorporabil electric la un preț decent . Brand de calitate , inox anti-pată , auto curățare , gătire pe 2 nivele – sunt doar câteva din atuurile acestui model ce are un preț sub 1300 lei.

Ca minusuri putem menționa numărul mai mic de programe și volumul interior ceva mai mic decât al altor modele .

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply