Combina frigorifica Whirlpool BLF8122 W – review

Haideți să vedem ce oferă nouă combină frigorifică Whirlpool BLF8122 W. Bun, știm că face parte din gama 2015 a producătorului și că vine cu câteva plușuri despre care vorbim mai jos.

foto ccombina frigorifica 2015 Whirlpool BLF8122W

Design și spațiu interior

Datele combinei frigorifice spun așa : capacitate netă frigider 228 litri și capacitate congelator superioară de 111 litri net – cam maximul pe această categorie.

Ca aspect putem spune că acest model are o linie frumoasă datorită mânerelor integrate ce contrastează cu restul albului imaculat, nuanță aleasă de Whirlpool pentru mai toată linia să de frigidere albe. Aceleași mânere pentru deschidere sunt încadrate de o bandă cromată care duce la o senzație de produs premium.

Deschiderea ușilor este facilă și nu sunt elemente ce se pot uza.

foto cu interior Whirlpool BLF8122W

Dacă ajungem la interior observăm că este simplu dar echilibrat. Pentru frigider sunt 4 rafturi de sticlă rezistentă și un sertar redesenat ca funcționalitate. Practic în partea de jos stă pe 2 șine care îi permite să culiseze mai ușor și elimină frecarea/deteriorarea suprafeței frigiderului. La congelator avem aceleași 3 compartimente de stocare, dar sertarele sunt făcute dintr-un plastic foarte de calitate flexibil.

Video :

 

combina frigorifica Whirlpool BLF8122W foto principal

Controlul temperaturii se realizează cu ajutorul unui panou electronic în 5 trepte de tip touch ce ar putea pune ceva probleme utilizatorilor mai în vârstă ca mod de funcționare. Iluminarea led este și ea o dotare a acestui model iar ca accesorii nu lipsește suportul pentru ouă.

O altă funcție a acestui model este celebrul 6 Sense, practic răcirea începe doar după închiderea ușilor combinei frigorifice.

Nivelul de zgomot este unul foarte redus, de doar 38 db în funcționare față de valorile modelelor rivale de peste 40 db.

Concluzie

Whirlpool BLF8121W este o combină frigorifică capabilă și elegantă. Se remarcă prin utilitate și spațiu interior dar primește o bilă neagră pentru prețul ceva cam piperat.

AdminWH
3 Comments
  1. Ce temperatura trebui sa aibe ca sa raceasca un congelator.

  2. Am cumparat o combina whirpool in 2016 si in 2017 mi sa ars motorul. Fiind in garantie mi sa spus ca imi schimbă motorul a durat circa 2 săptămîni. Jalnic.rusine whirpool. Dacă imi cumpărăm un artic imi schimbă combina cu totul .feritiva de combine whirpool sunt jalnice la service .Am mai dat pe combina si 23500 lei si m-a ținut doar un an și 3 luni.

    Leave a reply