Combina frigorifica Samsung RB37J5010WW – review

Samsung RB37J5010WW este o combină frigorifică nofrost din gama 2015. O să prezentăm astăzi acest model pentru a vedea dacă ți se potrivește ca viitoare achiziție.

Design

Culoarea acestui model este alb clasic ( var ) iar dimensiunile sunt 201 x 59.5 x 67.5, deci una din cele mai înalte combine disponibile pe piață.

combina frigorifica Samsung RB37J5010WW  rafturile spatioase ale combinei no frost Samsung RB37J5010WW

Capacitate și funcții

Volumul net pe frigider este de 269 litri, iar pe congelator este de 98 litri. Vorbim de o combină frigorifică spațioasă pe ambele compartimente, mai ales că e un model nofrost. Față de modelele mai vechi, combina Samsung RB37J5010WW are un interior complet redesenat care arată foarte bine și se dovedește foarte practic.

Pe frigider și disponibile 3 rafturi clasice, unul pentru băuturi și 2 sertare : unul pentru păstrarea legumelor la rece iar altul cu zonă de 2 grade pentru păstrarea cărnii proaspete.

Este foarte practic pentru că putem evita congelarea, și economisim timp. Și pe ușa combinei avem dispuse 6 compartimente ce pot fi deplasate mai sus sau mai jos în funcție de cum ai nevoie.

Nu lipsește suportul de ouă, știți că la unele modele de anul trecut era opțional acest suport. Plasticul rafturilor este de calitate, foarte flexibil și pare ușor de curățat.

Pe congelator avem aceleași 3 sertare clasice care se deschid complet pentru umplere. Sertarele culisează foarte ușor înainte și înapoi.

Samsung RB37J5010WW interior

Sistemul de răcire No frost este mai eficient anul acesta, fantele de aer acoperă mai uniform interiorul frigiderului.

Pe compresor s-a folosit aceeași tehnologie Digital Inverter pentru care Samsung promite 19 ani de garanție. Practic compresorul își variază modul de lucru asigurând răcirea fără șocuri.

Totodată nivelul de zgomot este foarte mic, undeva la 38 decibeli pentru acest model față de o medie de 42-43 decibeli la alte combine frigorifice.

Ca și economie, combina RB37J5010WW are eficiența A+ cu un consum de 314 kw pe an.

Concluzie

Acest model excelează la capitole ca spațiu interior, răcire și nivel redus de zgomot. Din păcate are un preț cam mare pentru caracteristicile sale, și probabil ar trebui să îl prinzi la ofertă ca să merite pe deplin sau să ai nevoie de spațiul suplimentar oferit pe congelator.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply