Combina frigorifica medie – Beko DBKEN326+ review

Revenim cu o nouă combină frigorifică marca Beko, de această dată una de dimensiuni ceva mai mici, potrivită pentru o familie nu foarte numeroasă. Totuşi, modelul Beko DBKEN326+ este unul aproape de calitate premium şi tocmai de aceea promite suficient de multe avantaje pentru a reprezenta o posibilă soluţie interesantă.

Design şi compartimentare

Nu se poate spune că aparatul surprinde prin foarte multe alegeri de design. În general, construcţia acestuia este una clasică, cu linii simple şi mânere verticale comune, dar rezistente. Culoarea este albă, dar exteriorul reuşeşte să surprindă totuşi prin plasarea inteligentă a unui afişaj digital LCD care ţine loc şi de panou de control. Combina are o înălţime de 184 cm, ceea ce înseamnă că panoul, deşi plasat destul de sus, nu este imposibil de ajuns pentru majoritatea persoanelor.

combina frigorifica Beko DBKEN326+ review

În interior, spaţierea este generoasă. Frigiderul are un volum de 197 l, acesta fiind împărţit prin intermediul a trei rafturi din sticlă. Sunt prezente şi două cutii pentru legume şi fructe, dar şi suportul pentru sticle. Poate că la prima vedere nu pare să existe atât de mult spaţiu între rafturi, dar ele pot să fie ajustate, obţinând astfel cât loc vrei. Şi pe uşă există trei rafturi, dintre care unul este pentru ouă.

Congelatorul este chiar destul de mare dacă luăm în considerare raportul său cu frigiderul. Are 90 l şi este împărţit în trei compartimente, existând loc suficient pentru carne şi legume ţinute mai mult timp.

Funcţii şi tehnologii

Aici este locul unde combina începe să se prezinte mult mai bine. Este un aparat modern şi plin de tehnologii utile, începând chiar cu cele mai simple, aşa cum sunt garniturile antibacteriene sau avertizarea pentru uşa deschisă.

Combina este una cu sistem de răcire No Frost complet, adică şi pentru frigider, cât şi pentru congelator. În plus, beneficiază şi de o tehnologie Multiflow şi de ventilator pentru a distribui aerul rece uniform în toate zonele. Congelatorul are o putere de congelare de 5 kg/zi, dar dacă vrei ceva mai rapid, este inclusă şi funcţia de supercongelare. Nu în ultimul rând, temperatura se reglează electronic, prin intermediul panoului de control de pe uşă.

În ceea ce priveşte clasa energetică a combinei, aceasta este A+. Aparatul va consuma în jur de 330 kW/an, ceea ce nu este puţin, dar nici foarte mult nu este. Să nu uităm totuşi că vorbim despre un aparat mare şi este normal să aibă nevoie de mai multă energie electrică. Nivelul de zgomot, pe de altă parte, este unul acceptabil.

Beko DBKEN326+ review combina no frost

Concluzii

Privind din perspectiva raportului dintre preţ şi calitate, este destul de uşor să îţi dai seama că Beko DBKEN326+ îşi merită banii, putând fi o investiţie inspirată. Nu este foarte mare, dar este o combină frigorifică modernă şi de aceea rămâne una bună, care poate să fie cumpărată cu încredere.

Pro:

  • Raport calitate preţ foarte bun
  • Sistem No Frost pentru frigider, dar şi pentru congelator
  • Multe alte sisteme moderne şi utile
  • Aspect îngrijit

Contra:

  • La montare, pot să fie reglate doar picioarele din faţă
AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply