Bosch KGV58VL31S: O combină frigorifică elegantă şi spaţioasă

Dacă obişnuim să facem cumpărăturile rar, iar atunci cumpărăm foarte multe produse care au nevoie de depozitare în frigider sau congelator ar fi mai indicat să ne cumpărăm o combină frigorifică spațioasă. Un astfel de produs este şi cel despre care vom vorbi în continuare şi anume Bosch KGV58VL31S.

Design şi compartimentare

Designul este unul cât se poate de minimalist, dar în acelaşi timp foarte atractiv, finisajele fiind realizate foarte bine, astfel că acest produs oferă senzaţia că este foarte rezistent.

Culoarea din exterior este argintiu, iar aceasta reuşeşte să dea o notă foarte plăcută, singura problemă este reprezentată de faptul că amprentele se văd cu mare uşurinţă.

Bosch KGV58VL31S interior

Modelul Bosch KGV58VL31S este unul cu un volum foarte mare, de 505 l, dintre care 379 de litri revin frigiderului, iar restul de 126 de litri sunt dedicaţi congelatorului.

Asta înseamnă că există suficient spaţiu pentru a depozita alimentele pentru o familie ceva mai numeroasă.

Frigiderul dispune de 5 rafturi, 4 din sticlă securizată, iar cel de-al cincilea este special pentru sticle, iar toate acestea pot fi scoase şi aşezate aşa cum îşi doreşte proprietarul.

De asemenea, găsim compartimentul pentru fructe, dar şi cele patru suporturi de pe uşa care sunt potrivite pentru sticle şi borcane.

Congelatorul are doar două sertare, dar unul dintre ele este mai mare pentru a putea congela şi acele alimente care sunt mai mari.

Bosch KGV58VL31S exterior

Tehnologie şi funcţii

Clasa energetică a produsului Bosch KGV58VL31S este A++, iar consumul de energie electrică este de doar 292 kWh/an.

Frigiderul are dezghețare automată iar pentru congelator există sistemul  Low Frost, care asigură proprietarul că nu se va depune gheaţă foarte multă pe pereţii aparatului.

Totuși congelatorul trebuie dezghețat manual la o anumită perioadă de timp.

Funcţia de super congelare îşi face treaba foarte bine, în plus poate reuşi să îngheţe până la 14 kg de alimente în 24 de ore, ceea ce este foarte mult comparativ cu alte combine frigorifice.

Concluzii

Produsul Bosch KGV58VL31S vine la un raport calitate preţ bun, problemele pe care acesta le are sunt nesemnificative în comparaţie cu atuurile, astfel că această combină frigorifică poate deveni o foarte bună ţintă, dacă vă doriţi un astfel de produs care să fie foarte spaţios.

AdminWH
2 Comments
  1. nu-i normal sa vindeti gogosi la cititori: unde ati aflat dvs ca are decongelare automata la congelator? inteleg ca faceti reclama, dar macar faceti-o credibila ca altfel…

    • Va multumim pentru semnalizare, am rectificat in articol erorile – intradevar aparatul frigorific are decongelare manuala a congelatorului.

    Leave a reply