Bosch KGV36VW32: Combină decentă, cu o clasă energetică superioară

Bosch este o firmă care îmbina foarte bine tradiţia, calitatea şi accesibilitatea produselor pe piaţa românească. Şi, chiar dacă practică o politică de preţuri mai ridicate, aparatele lor frigorifice sunt în continuare destul de uşor de achiziţionat, chiar şi de cumpărătorul de rând, care nu îşi doreşte ceva foarte pretenţios. Modelul Bosch KGV36VW32 vine şi el în completarea acestor afirmaţii, pornind la drum cu un preţ mediu pentru politica firmei, cu multe dotări tehnologice de ultimă generaţie, dar şi cu mici minusuri de care unii cumpărători ar putea să fie mai puţin mulţumiţi.

Design şi compartimentare

Probabil că dacă eşti genul de cumpărător care îşi doreşte mai mult de la combină pe care o cumpără, aspectul vizual nu este cel care te va încânta prea tare. Asta pentru că, deşi calitatea este una foarte aproape de nivelul premium, modelul acesta nu arată chiar atât de deosebit. Este, până la urmă, o combină albă şi fără niciun element care să o diferenţieze, una care se poate confunda uşor cu una mult mai simplă. Din păcate, nu este nici foarte mare, volumul său de 309 l fiind unul mediu.

Bosch KGV36VW32 interior

Acestea fiind spuse, compartimentarea nu suferă de astfel de probleme. În interior lucrurile se prezintă mult mai bine şi pentru o familie cu doi copii nici nu se putea mai bine. Aşadar, frigiderul, fără să fie prea mare (are 215 l) este perfect compartimentat, cu trei rafturi din sticlă şi compartimentul pentru legume şi fructe. Se mai adaugă şi cele trei rafturi de pe uşă, iar pentru amatorii de băuturi bune (sau pentru petreceri), există şi un suport special pentru sticle de vin. Congelatorul, în schimb, este chiar destul de mărişor, având 94 litri. Iar pe lângă compartimentele obişnuite (două la număr) are şi un spaţiu de tip big box, unde se pot depozita cutii mai mari sau pungi foarte voluminoase.

Bosch KGV36VW32 exterior

Funcţii şi tehnologii

În ziua de astăzi, un aparat frigorific modern trebuie să aibă două funcţii foarte importante, iar Bosch KGV36VW32 le are pe ambele. În primul rând, congelatorul beneficiază de tehnologia Low Frost, care menţine un nivel foarte scăzut de gheaţă pe pereţii acestuia. Nu este chiar No Frost, dar în mare parte este cam acelaşi lucru. Apoi, modelul Bosch KGV36VW32 este unul care se dezgheaţă automat complet, adică nu trebuie să intervii nici pentru congelator, nici pentru frigider. Şi cum acesta răceşte bine şi nu se depune prea multă gheaţă, nici consumul nu va fi unul prea ridicat, iar eficienţa va fi maximă.

Acelaşi lucru este dovedit şi de clasa A++, ceea ce aduce consumul de energie la doar 227 kw/an.

Concluzii

Acestea fiind spuse, Bosch KGV36VW32 este un model bun, care reuşeşte să recupereze bine cele câteva puncte negative care i se pot imputa. Dar cum ele nu sunt prea multe, se poate spune că modelul ar fi o afacere foarte bună.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply