Bosch KGE36AW42, una dintre cele mai econoame combine frigorifice dintre cele de la noi

Cu siguranta fiecare femeie doreste sa fie cat mai frumoasa cu putinta. Pentru ca acest lucru sa fie posibil ea „recurge la cateve sacrificii”, printre care se numara mersul la salon pentru epilarea diferitelor zone, utilizandu-se tehnologii care sa ofere un efect de cat mai lunga durata.

Ce ai zice totusi daca iti spun ca poti face acest lucru si singura, de acasa, utilizand un epilator IPL ?

​Sincer pot spune ca viata mea s-a schimbat total in momentul in care mi-am cumparat primul meu epilator IPL.

Am fost per total multumita de rezultatele epilarii,  acest aparat reusind sa imi ofere o piele catifelata, foarte neteda si extrem de placuta la atingere.

Cel mai important este insa ca efectul dureaza cateva luni iar parul creste mult mai greu.

Desigur, preturile nu sunt chiar unele dintre cele mai accesibile daca ne raportam la un epilator clasic.

Dar merita pe deplin investitia, mai ales daca nu ne zgarcim si optam pentru un model de calitate (poti vedea mai jos niste recomandari).

Fa un calcul : cati bani cheltui anual la saloane de infrumusetare pentru epilare si ai sa vezi ca un epilator IPL nu mai pare atat de scump. Gandeste pe termen lung!

Ce este si cum functioneaza un epilator IPL ?

Am stabilit faptul ca un epilator IPL merita investitia pe deplin, dar oare stim cum functioneaza mai exact un astfel de aparat?

Eu, curioasa fiind din fire, imediat dupa ce l-am cumparat pe al meu am inceput sa ma documentez privind tehnologia care sta la baza acestuia, iar acum eu iti impartasesc si tie ceea ce am aflat.

​IPL vine de la Intense Pulsed Light (in romaneste, lumina intens pulsata) este o tehnologie folosita in domeniul cosmeticii pentru diferite tratamente (ca de exemplu tratarea acneei), dar si pentru epilarea definitiva a parului de pe corp, indiferent despre ce zona vorbim.

Cum face mai exact acest lucru?

Dupa cum ii spune si numele, se foloseste de o lumina foarte puternica, pulsata, care actioneaza asupra firului de par incalzindu-l (atat firul de par cat si radacina acestuia), ceea ce face ca foliculii de par sa intre in faza de lantenta ca urmare a melaninei care absoarbe lumina emisa.

Firele de par vor cadea singure, iar datoria modului in care aparatul actioneaza stricta asupra lor, pielea nu este afectata, iar cresterea parului este incetinita.

TOP 3 epilatoare IPL care merita cumparate in 2018

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply