Beko RCNA400E20ZGB, o combină frigorifică neagră

Există unele aparate electrocasnice care atrag prin ceea ce oferă din punct de vedere tehnologic şi altele care o fac pur şi simplu prin design.

Din a doua categorie face parte şi Beko RCNA400E20ZGB, un model deosebit vizual, dar care reuşeşte să se impună şi prin dotările sale.

Combina frigorifica neofrost neagra Beko RCNA400E20ZGB

Beko RCNA400E20ZGB review

Design şi compartimentare

Ceea ce surprinde cel mai mult este materialul.

Suprafaţa combinei este din sticlă neagră (există şi o variantă pe roşu, cu aceleaşi specificaţii) şi aceasta arată cum nu se poate mai bine şi nici nu păstrează amprentele.

În plus, are şi un panou de control digital de unde reglîm temperatura pe compartimente sau putem activa modul economic.

Este o combină frigorifică de 2 metri înălțime, o dimensiune căutată de mulți dintre voi. Volumul de 347 litri este decent, iar doar frigiderul are 250 litri. Înăuntru încap cu ușurință o oală de ciorbă, un pepene și orice alt aliment voluminos.

Frigiderul are 3 rafturi de sticlă rezistentă detașabile dar şi un compartiment pentru legume şi fructe.

Nu lipsește suportul pentru sticle şi încă sertare destul de încăpătoare montate pe ușa frigiderului.

Congelatorul are o capacitate ok, de 90 litri. Are 3 sertare suficient de mari pentru a depozita câteva pachete cu carne sau poate aluaturi și legume congelate. Dacă depozitați mai mult ar trebui să alegeți o combină Whirlpool care are o capacitate mai mare pe congelator.

foto interior Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB

Funcţii şi tehnologii

Din acest punct de vedere, modelul nu este chiar unul special în comparaţie cu altele ale firmei, dar nici nu se poate spune că este inferior în vreun fel.

Pentru fructe şi legume există un compartiment EverFresh cu lumină albastră, iar filtrul antimirosuri şi sistemul de ionizare îşi fac şi ele treaba. De asemenea, garnitura de la uşi este una antibacteriană.

Sistemul de răcire este unul modern, adică Neo Frost. Acesta combină No Frost (datorită căruia nu se formează gheaţă) şi Active Dual Cooling (care răceşte cu 20 % mai rapid) pentru ca rezultatele oferite cumpărătorilor să fie dintre cele mai bune. Denumirea este puțin pompoasă, tot ce trebuie să știți este că acest model răcește rapid și necesită o întreținere minimă. De asemenea, păstrează mai mult timp legumele și fructele fără a le usca.

Cum spuneam mai sus, acest model este dotat cu display digital ușor de setat. Nu mai trebuie să deschizi ușa frigiderului pentru a seta temperatura și totodată vezi ce temperatură setezi în detaliu. Multe din produsele refrigerate au temperaturi fixe de păstrare așa că ajustarea digitală este un atuu important al acestei combine frigorifice Beko.

Clasa energetică nu este cea mai grozavă, A+, dar, din câte se pare, aceasta este comună pentru foarte multe combine şi frigidere de la Beko. Aşadar, aparatul va consuma în jur de 340 kW/h, în timp ce zgomotul produs de motor este de  43 dB.

Concluzii

Dacă nu ar fi aspectul său cu adevărat deosebit, probabil că modelul de faţă ar fi unul ok dar nu special. Ținând cont că o combină frigorifică neagră este de efect li totodată mai greu de găsit în magazine, Beko rămâne o alegere rezonabilă. Cât despre raportul calitate preţ, acesta se putea să fie mai bun, dar designul îl face să merite investiţia.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply