Beko RCNA365K20ZX, combina frigorifică decentă din toate punctele de vedere

Nu toată lumea are nevoie de o combină frigorifică foarte mare şi încăpătoare, mai ales persoanele care locuiesc singure sau cuplurile. În aceste condiţii, te poţi orienta către modele mai mici sau către cele de capacitate medie, mai ales cum ele sunt şi la fel de performante precum cele mai mari. Beko RCNA365K20ZX este una dintre ele.

interior spatios combina frigorifica Beko RCNA365K20ZX

Design şi compartimentare

Modelul nu este unul dintre cele mai deosebite de pe piaţă, în sensul că nu surprinde prin nimic. Nu are nici panou de control electronic, nici dozator de apă, iar mânerele, deşi orizontale, nu au un design special. Totuşi, combina este din inox anti-amprentă, ceea ce îi oferă un aspect relativ premium.

Compartimentarea este însă una mai bună, iar spaţiul este suficient, atât cât poate să ofere un model de 309 l. Frigiderul are doar două rafturi din sticlă, dar acestea oferă atât loc pe cât se poate. Există şi două compartimente speciale, pentru brânzeturi şi legume şi fructe, suportul pentru sticle şi încă trei rafturi pe uşă (care însă nu au prea mult loc pentru ouă).

Deşi frigiderul are doar 212 l, congelatorul rămâne unul încăpător, de 97 l, adică precum au şi alte modele mai mari. În plus, acesta este şi împărţit în trei compartimente, iar capacitatea sa de răcire este de 5 kg pe zi, adică cea obişnuită în astfel de situaţii.

foto combina frigorifica nofrost BekoRCNA365K20ZX

Funcţii şi tehnologii

Aşa cum se întâmplă în cazul congelatorului, nici sistemele nu sunt schimbate faţă de cele existente la modelele mai mari. Aşadar, combina rămâne una cu un sistem de răcire Neo Frost, care asigură atât lipsa gheţii depuse pe pereţi (graţie sistemului No Frost), cât şi o răcire cu 20 % mai rapidă (prin Active Dual Cooling). În plus, oricând se pot încerca şi funcţiile de super răcire şi super congelare integrate.

Pentru siguranţa alimentelor şi păstrarea acestora există garnitura anti bacteriană şi filtrul anti mirosuri care îşi fac treaba aşa cum trebuie. Iar dacă, din greşeală, laşi uşa deschisă prea mult, vei fi avertizat mulţumită unui senzor special pentru acest lucru.

Chiar dacă este mai mic, nu înseamnă că aparatul va consuma cu mult mai puţin curent decât unul de dimensiuni superioare. Totuşi, diferenţele se cunosc, deşi clasa energetică rămâne una A+. Aşadar, anual se duc în jur de 330 kW, ceea ce este acceptabil până la urmă. Aşa ceva se poate spune şi despre nivelul de zgomot, care se situează la 43 dB, relativ ok.

Concluzii

Beko RCNA365K20ZX este o combină medie doar din prisma dimensiunilor, pentru că dotările sunt cele întâlnite şi la alte modele mai mari. Raportul calitate preţ este unul decent, dar se putea mai bine, însă în rest nu i se pot reproşa decât nişte lucruri minore. Aşa că se poate spune că merită investiţia dacă nu aveţi nevoie de mai mult spaţiu de depozitare.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply