Beko RCNA340K20X, capacitate mica dar pret excelent

Este interesant cum Beko reuşesc să lanseze pe piaţă tot felul de combine frigorifice şi să jongleze cu dimensiunile şi aspectul, păstrând totuşi modelele la un nivel peste medie în ceea ce reprezintă dotările tehnologice. Combina frigorifica Beko RCNA340K20X este un model mai mic, bun pentru maxim trei persoane, dar în acelaşi timp pare neschimbat în privinţa funcţiilor sale.

Design şi compartimentare

La 175 cm câţi are, aceasta este una dintre cele mai mici combine frigorifice de pe piaţă. Chiar dacă spaţiul, în special cel destinat frigiderului, este astfel redus destul de mult, avantajul este că aşa oricine va putea ajunge chiar şi la ultimele rafturi. În rest, designul este comun, chiar dacă materialul exterior este inox anti-amprentă, dar lipsa panoului de control se poate simţi.

În interior, aşa cum am spus, spaţiul este mai redus. Frigiderul are doar 205 l şi este surprinzător cum producătorii au ales să îl doteze cu trei rafturi în timp ce la alte modele mai mari au pus doar două. Compartimentul pentru legume şi fructe este, în mod evident, prezent, însă suportul pentru sticle lipseşte. Pe uşă mai există trei rafturi decente ca mărime, date fiind condiţiile.

interior combina nofrost BekoRCNA340K20X

Congelatorul, în schimb, rămâne unul mare, de 97 l, şi împarţit în trei compartimente, lucru care poate fi privit ca un avantaj foarte important. Capacitatea de congelare, de 5 kg pe zi, rămâne şi ea neschimbată, ceea ce este din nou foarte bine.

Funcţii şi tehnologii

Nici aici nu apar schimbări prea importante în comparaţie cu modelele mai mari. De fapt, este greu de identificat ceva care chiar să fie important (bineînţeles, în afara controlului electronic al temperaturii). În primul rând, sistemul de răcire este cel utilizat de multe alte aparate frigorifice, adică No Frost, la asta adăugându-se şi Active Dual Cooling pentru o răcire mai rapidă cu 20 %. Oricum, există şi funcţiile de super răcire şi super congelare. În plus, garnitura anti bacteriană de la uşă păstrează mâncarea mai ferită de “pericule exterioare” iar filtrul împotriva mirosurilor este întotdeauna binevenit pentru orice frigider.

combina frigorifica neofrost Beko RCNA340K20X

Nici clasa energetică nu suferă schimbări, deşi aici faptul că modelul este unul mai mic se cunoaşte în mod special. Aşadar, chiar dacă vorbim de un model A+, acesta consumă 300 kW pe an şi aici se vede diferenţa faţă de altele mai mari. Nivelul de zgomot rămâne însă unul neschimbat, adică de 43 dB, ceea ce poate să pară mult sau puţin, în funcţie de sensibilitate.

Concluzii

Beko RCNA340K20X este o combină destinată cuplurilor sau celor care locuiesc singuri, dar îşi face treaba foarte bine chiar dacă este mai mică. Poate să fie folosită de oricine şi în privinţa tehnologiilor utilizare nu ai ce să îi oferi. Şi raportul calitate preţ este bun, mai ales cum preţul scade cu câteva sute de lei în comparaţie cu cel de la modele nu foarte puţin mai încăpătoare.

AdminWH
1 Comment
  1. Buna dimineata ma intereseaza o combina frigorifica de dimensiuni mici pe argintiu 55/54 sau cel mult 60/55 Multumesc

    Leave a reply