Beko DDEN507SWD+, frigider cu volum de 435 l

Încă un frigider extrem de încăpător de la Beko, acesta are diferenţe în principal stilistice în comparaţie cu unele modele deja prezentate.

Cu alte cuvinte, arată altfel, dar în ceea ce priveşte caracteristicile de design şi mai ales cele tehnologice, nu prea pot să fie identificate diferenţele.

afisaj frigider nofrost Beko DDEN507SWD +

Design şi compartimentare

Beko DDEN507SWD+ este un frigider cu două uşi, foarte mare.

Dimensiunile sale sunt de 193 x 70 x 68.5 cm, ceea ce poate să însemne că montarea şi mai ales introducerea în casă pot să prezinte unele probleme. Dar dacă ai spaţiu necesar, atunci nu se va întâmpla nimic rău.

Este un model de culoare argintie, uşile au mânere ascunse, orizontale şi deschiderea este reversibilă (adică uşile pot fi deschise în ambele părţi). Pe cea de la congelator, de sus, există şi un panou LCD pentru control, iar pe uşa de la frigider se află dozatorul de apă.

spatiu interior frigider nofrost beko DDEN507SWD

Atât frigiderul, cât şi congelatorul, sunt foarte mari şi încăpătoare.

Cel dintâi are 350 de litri şi o compartimentare bună, cu trei rafturi din sticlă care pot să fie şi mutate pentru a face mai mult loc vaselor de dimensiuni superioare.

Şi pe uşă există alte opt rafturi pentru sticle, ouă şi multe alte produse.

Deşi congelatorul este mai mic, nu se poate spune că nu oferă suficient spaţiu de depozitate în cele două compartimente ale sale care, împreună, au un volum de 85 de litri.

Funcţii şi tehnologii

Din acest punct de vedere, frigiderul este unul destul de avansat.

Primul lucru care se remarcă este sistemul de răcire Full No Frost, adică şi pentru frigider şi pentru congelator. Acesta împiedică formarea gheţii, consumând în acelaşi timp şi mai puţină energie electrică.

Pe de altă parte, dacă doriţi ca alimentele să fie răcite sau congelate mai rapid, există şi funcţia Active dual cooling (care în mod normal răceşte cu 20 % repede), dar şi sistemele de super răcire şi super congelare.

foto cu frigiderul Beko DDEN507SWD

Pe de altă parte, prospeţimea alimentelor şi siguranţa acestora este menţinută atât de sistemul BlueLight existent în compartimentul pentru legume şi fructe, dar şi de garniturile anti-bacteriene şi de funcţia de ionizare.

Să nu uităm totuşi că frigiderul este unul foarte mare şi tocmai de aceea el va consuma şi destul de multă energie electrică.

Oricum, un astfel de aparat este un consumator important, dar chiar şi cu o clasă energetică A+, acesta nu are cum să ajungă la mai puţin de 350 kW/an.

Concluzii

Consumul de energie este însă unul normal, date fiind dimensiunile. Tocmai de aceea Beko DDEN507SWD+ se prezintă ca fiind un frigider foarte bun, care merită să fie cumpărat de către familiile mai numeroase. Din păcate, chiar şi cu toate sistemele lui moderne, este un pic mai scump decât alte modele cu volum asemănător, dar, spre deosebire de ele, arată ceva mai bine.

Pro:

  • Frigider mare, pentru familiile cu mulţi membri
  • Sistem Full No Fost, însoţit de multe alte funcţii şi tehnologii moderne
  • Arată bine şi are destul de multe accesorii utile

Contra:

  • Raportul calitate preţ nu este cel mai bun de pe piaţă
AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply