Beko CTB6407X, o hotă telescopică de calitate la un preţ mic

Pentru că trăim într-o epocă în care suntem înconjuraţi de tehnologie care să ne facă viaţa mai uşoară, ne dorim să o avem şi în bucătărie, desigur. Însă ne dorim ca aceasta să se îmbine şi cu estetica, astfel că am ajuns la bucătăriile de încorporabile în care există toate aparatele electrocasnice care ne vin în ajutor zi de zi, însă acestea sunt mascate cu ajutorul mobilierului pentru ca totul să fie unitar. Şi cum bine putem presupune, vom găsi, pe lângă alte electrocasnice, şi hotele încorporabile, iar una dintre acestea este şi Beko CTB6407X, despre care vom vorbi în continuare.

Aspect

Look-ul este unul destul de clasic pentru o hotă încorporabilă telescopică, acesta neieşind în evidenţă prea tare, dar aceasta este şi menirea lui. Pentru că atunci când îţi doreşti o bucătărie de încorporabile vrei ca electrocasnicele să nu iasă în evidenţă foarte mult şi să poată fi mascate cu uşurinţă cu ajutorul mobilei. Iar în această direcţie hota îşi face bine treaba.

Materialul de construcţie este inoxul, acesta fiind şi cel care dă culoarea aparatului, producătorii nedorind să o schimbe cu ajutorul vopselei şi nici nu ar fi fost nevoie, pentru că, aşa cum ştim cu toţii, culoarea inox reuşeşte să dea o notă aparte de eleganţă şi acest lucru este de dorit.

Beko CTB6407X

Atunci când vă cumpăraţi încorporabile, trebuie să daţi o atenţie deosebită dimensiunilor pentru a nu avea neplăcuta surpriză ca aparatul cumpărat să nu se potrivească în lăcaşul destinat acestuia. Iar în cazul acestui aparat electrocasnic, acestea sunt 17.5 x 59.8 x 30-45.2 cm, aşa că, mare atenţie la acestea dacă vă decideţi să cumpăraţi această hotă.

Funcţii

Această hotă are un singur motor care reuşeşte să creeze o putere de 140 W care este superioară altor produse din aceeaşi categorie de preţ. Însă asta vine şi cu dezavantajul de a consuma mai multă energie electrică în comparaţie cu alte produse din aceeaşi categorie, astfel că vom avea un consum anual de 118.4 kW. Dar şi capacitatea maximă de absorbţie este una superioară, ajungându-se la 375 mc/h, iar cele trei trepte de viteză asigură o flexibilitate destul de mare.

Mai avem parte şi de două filtre de aluminiu, care sunt destinate opririi grăsimilor, şi care pot fi spălate cu uşurinţă, astfel că menţinerea hotei curate nu este o dificultate foarte mare. Iar în ceea ce priveşte zgomotul, acesta porneşte de la 49 dB şi ajunge la 63 dB când este utilizată la maxim.

Concluzii

În primul rând, această hotă vine la un raport calitate preţ foarte bun, mai ales dacă luăm în considerare şi firma producătoare. Designul este unul plăcut, care se îmbină foarte bine cu puterea pe care acest aparat o oferă şi capacitatea de absorbţie mare pe care o are. Însă toate acestea nu aveau cum să vină şi la un consum mic de energie electrică, astfel că vom avea 118.4 kW/an pe facturile de electricitate.

AdminWH
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply